Kleding

VITA 2000 krijgt binnenkort een nieuw turnpakje voor de gehele turnafdeling meisjes. Het recreatie turnpakje meisjes is uit het assortiment. Deze doorlink werkt dan ook niet meer. Ook voor de selectie meisjes komt er een nieuw turnpakje. Informatie over de nieuwe turnpakjes volgt zo spoedig mogelijk. 

Wil jij ook zo graag zo’n mooi turnpakje? Dat kan!

Hieronder lees je hoe je deze kunt bestellen.

Recreatie turnpakje meisjes

Het dragen van het recreatie turnpakje is verplicht indien uw dochter meedoet aan wedstrijden buiten Baarn (deelname hieraan is niet verplicht). Op onze eigen Onderlinge Wedstrijd en in de turnlessen mag uw dochter gewoon dragen wat zij lekker vindt zitten.

Klik op een afbeelding om naar de externe bestelpagina te gaan.

Selectie turnpakje meisjes

Voor de selectie heeft VITA2000 een ander pakje dan voor haar recreatieleden.
Wanneer je deel uitmaakt van de selectie ben je verplicht deel te nemen aan wedstrijden en daarmee verplicht dit pakje te dragen.

Klik op een afbeelding om naar de externe bestelpagina te gaan.

Turnpakje jongens

Ook voor onze turnjongens is er gepaste kleding. Indien je mee doet met wedstrijden buiten Baarn is dit pakje verplicht. Meedoen met wedstrijden is niet verplicht.
Wanneer je deel uitmaakt van de selectie ben je verplicht deel te nemen aan wedstrijden en daarmee verplicht dit pakje te dragen. De spanbroek (lange broek) is alleen voor de selectie.

Klik op een afbeelding om naar de externe bestelpagina te gaan.

Facebook
Instagram