Bestuur

Harry suik

Harry suik

Voorzitter en sponsoring

Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Technische Coördinator en Turnen Meisjes

Ik ben Mariëlle van Maurik, hoofdtrainster en Technisch Coördinator binnen VITA 2000. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA 2000. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven aan recreanten is dit in der loop der jaren flink uitgebreid. Ik geef op dit moment 16 uur per week les bij VITA 2000 aan voornamelijk selectiegroepen. Daarbij ben ik mijn lesgeefbevoegdheid aan het uitbreiden naar de hogere niveaus binnen het turnen. Naast trainster maak ik ook deel uit van het bestuur van VITA 2000. Ik bekleed hier de functie Technisch Coördinator en vind het daarbij erg leuk om VITA 2000 op de kaart te zetten en onze leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze mooie sport. Turnen, maar ook zeker sport en bewegen in zijn algemeenheid, is een grote passie van mij en is voor mij onmisbaar in de ontwikkeling van het kind. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik HBO Sportmarketing gestudeerd en heb ik nog een master Motorisch Remedial Teaching gevolgd. Elke dag bestaat bij mij dus uit sport en bewegen en het plezier wat we daaraan beleven. Binnen VITA 2000 ben ik hier dan ook elke dag weer met plezier mee bezig. 

Corrie Kooi

Corrie Kooi

Penningmeester

Mijn naam is Corrie Kooi en ik ben sinds voorjaar 2015 penningmeester voor VITA 2000. Dit n.a.v. de ‘brandbrief’ die werd verstuurd door het aftreden van het bijna voltallig vorige bestuur. Aangezien onze dochter enorm enthousiast is over het turnen was de keuze dan ook snel gemaakt om VITA 2000 te laten voortbestaan door deel te nemen aan het bestuur. Daarnaast is het erg interessant om een kijkje achter de schermen van een vereniging te nemen en bij te dragen aan besluiten die worden genomen. De keuze voor de functie van penningmeester was ook snel gemaakt, doordat mijn dagelijks werk bestaat uit het bekijken van cijfers en de samenhang daarvan. Dit doe ik als eigenaar van ‘De Volharding Administratie en Advies’. Zo hoop ik bij te dragen aan een financieel sterk VITA 2000, waardoor nu en in de toekomst nog veel kinderen kunnen blijven genieten van het ‘in beweging zijn’.

Job Kaihatu

Job Kaihatu

Evenementen en Sponsoring (aftredend)

Jetteke Hofman

Jetteke Hofman

Evenementen, HR en vrijwilligers

Hallo! Ik ben Jetteke en samen met mijn man Arent Jan en kinderen Micky en Nora ben ik een aantal jaren geleden in Baarn en recentelijk in Soest komen wonen. Toen wij net in Baarn kwamen wonen heeft Nora een aantal proeflessen turnen bij VITA 2000 via High Five gevolgd en na de eerste les was ze al meteen verkocht! Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en turnt ze in de selectie, dat is tot nu toe nog aardig te combineren met haar andere sport, hockey. Afgelopen jaar heb ik besloten mij voor de vereniging in te zetten door in het bestuur te gaan. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het geeft energie om, samen met de andere bestuursleden, met weinig middelen en veel creativiteit de vereniging verder te professionaliseren. Vanuit mijn dagelijkse werk als freelance HR Manager hoop ik een zinvolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen VITA 2000. En daarnaast is het ook nog gezellig en leerzaam. Zelf sport ik ook, maar niet aan de rekstok. Ik ben regelmatig buiten te vinden tijdens een bootcamp les, op de racefiets of op de tennisbaan.

Facebook
Instagram