Bestuur van VITA2000

Roy Bruins

Roy Bruins

Voorzitter

Miranda Weijers

Miranda Weijers

Secretaris

Hoi, Ik ben Miranda Hart-Weijers moeder van 4 kinderen waarvan de oudste met veel plezier bij VITA2000 turnt. Haar plezier heeft er voor gezorgd dat ik mij voor deze gymnastiekvereniging wilde gaan inzetten. Mijn bestuursfunctie is secretaris. Die functie had mijn voorkeur, vanwege mijn ervaring als ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad.

Corrie Kooi-Hoogendoorn

Corrie Kooi-Hoogendoorn

Penningmeester

Mijn naam is Corrie Kooi-Hoogendoorn en ik ben sinds voorjaar 2015 penningmeester voor VITA2000. Dit nav de ‘brandbrief’ die werd verstuurd door het aftreden van het bijna voltallig vorige bestuur. Aangezien onze dochter enorm enthousiast is over het turnen was de keuze dan ook snel gemaakt om VITA2000 te laten voortbestaan door deel te nemen aan het bestuur. Daarnaast is het erg interessant om een kijkje achter de schermen van een vereniging te nemen en bij te dragen aan besluiten die worden genomen. De keuze voor de functie van penningmeester was ook snel gemaakt, doordat mijn dagelijks werk bestaat uit het bekijken van cijfers en de samenhang daarvan. Dit doe ik als eigenaar van ‘De Volharding Administratie en Advies’. Zo hoop ik bij te dragen aan een financieel sterk VITA2000, waardoor nu en in de toekomst nog veel kinderen en volwassenen kunnen blijven genieten van het ‘in beweging zijn’.

Lizette Kamphorst

Lizette Kamphorst

Technisch Coördinator

Mijn naam is Lizette Kamphorst en ik ben Bestuurslid van VITA2000. Ik ben het Technisch Bestuur. Ik heb in juni 2016 deze taak overgenomen van Kim Brink. als Technisch Bestuur ben ik de schakel tussen de trainers, assistenten en het Algemeen Bestuur. Naast deze bestuurstaak assisteer ik ook op vrijdag tussen 6 en 8 bij het jongens turnen. Van origine ben ik opgeleid tot leerkracht basisonderwijs, maar ben nu werkzaam bij een administratiekantoor in Soest, waar ik ook vandaan kom. Inmiddels woon ik in Baarn, en heb ik het erg naar mijn zin bij deze turnvereniging!

Maria Spijker

Maria Spijker

Vrijwilligerscoördinator

Mijn dochter Wendy turnt al een paar jaar met veel plezier bij VITA2000. Haar enthousiasme over turnen en de zorgen over het vinden van het nieuwe bestuur waren de belangrijkste redenen om een bestuurslid van VITA2000 te worden. Even over mezelf: ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben samen twee kinderen: Wendy en Lucas. Ik werk als project controller bij Royal HaskoningDHV. Ik heb zelf nooit geturnd, maar doe wel aan sport: ik volleybal en ik loop hard bij de BAV. Misschien een leuk detail: ik kom uit Rusland en spreek Russisch met mijn kinderen. Jullie kunnen bij mij terecht met vragen over de activiteiten, die VITA2000 naast het turnen organiseert.

Job Kaihatu

Job Kaihatu

Evenementen en Sponsering