Bestuur

Harry Suik

Harry Suik

Voorzitter en sponsering

Mijn naam is Harry Suik en sinds begin 2018 mag ik mij voorzitter van VITA 2000 Baarn noemen. Doordat mijn docher Naomi al enkele jaren met veel plezier in de selectie van VITA 2000 turnt ben ik persoonlijk ook steeds meer betrokken geraakt bij VITA 2000 Baarn. Ik zag vanaf de zijlijn met hoeveel passie en inzet onze vrijwilligers dagelijks bezig zijn om er samen voor te zorgen dat er kwalitatief goede lessen gegeven worden, waarin persoonlijke groei en plezier hand in hand gaan. Het werd mij steeds duidelijker wat een enorme inzet er van vrijwilligers nodig is om een vereniging te laten bestaan. Geleidelijk aan ben ik zelf ook steeds iets meer gaan doen binnen de vereniging, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het feit dat ik mij nu dus voorzitter mag noemen. Nu het bestuur op volle sterkte is kunnen we echt (verder) bouwen aan een mooie stabiele vereniging. Aan een vereniging waarbij we ieder kind op zijn of haar eigen niveau het plezier van bewegen kunnen aanbieden. Binnen mijn “takenpakket” valt onder andere sponsoring. Om als vereniging te kunnen doorgroeien zijn sponsoren van essentieel belang. Ik zie daar voor mijzelf een mooie uitdaging liggen om te zorgen dat wij ook voor sponsoren een mooie en aantrekkelijke vereniging zijn. Ik kom dan ook graag in contact met eenieder die hierin iets zou kunnen en willen betekenen voor VITA 2000 Baarn.

Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Technische Coördinator

Ik ben Mariëlle van Maurik, hoofdtrainster en Technisch Coördinator binnen VITA 2000 Baarn. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA 2000 Baarn. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven aan recreanten is dit in der loop der jaren flink uitgebreid. Ik geef op dit moment 14 uur per week les bij VITA 2000 Baarn aan de selectie meisjes. Daarbij ben ik mijn lesgeefbevoegdheid aan het uitbreiden naar de hogere niveaus binnen het turnen. Naast trainster maak ik ook deel uit van het bestuur van VITA 2000 Baarn. Ik bekleed hier de functie Technisch Coördinator en vind het daarbij erg leuk om VITA 2000 Baarn op de kaart te zetten en onze leden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan deze mooie sport. Turnen, maar ook zeker sport en bewegen in zijn algemeenheid, is een grote passie van mij en is voor mij onmisbaar in de ontwikkeling van het kind. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik HBO Sportmarketing gestudeerd en heb ik nog een master Motorisch Remedial Teaching gevolgd. Elke dag bestaat bij mij dus uit sport en bewegen en het plezier wat we daaraan beleven. Binnen VITA 2000 Baarn ben ik hier dan ook elke dag weer met plezier mee bezig.

 Stevelina Overeem

Stevelina Overeem

Penningmeester

Ik ben Stevelina Overeem, sinds 2019 penningmeester bij VITA 2000 Baarn.
Onze dochter Noa gaat al van jongs af aan koprollend en radslagend door het leven. Hoe mooi is het dan dat ze dit in clubverband kan doen, met leuke trainers, andere meisjes die dit tof vinden en veel gezellige activiteiten eromheen? Zij is er erg blij mee en dan is het een kleine moeite om ook een steentje bij te dragen!
Ik ben financieel directeur en deels eigenaar van Aannemersbedrijf van Zoelen in Utrecht en woon in Soest met man, zoon en dochter. Vroeger heb ik een aantal jaren bij BG&SV geturnd, maar die soepelheid van toen is helaas niet meer… Nu houd ik het op hardlopen, wandelen en yoga.
Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben over de financiën van VITA 2000 Baarn, dan hoor/lees ik het graag!

Scarlet Grootveld

Scarlet Grootveld

Secretariaat

Ike Niezing

Ike Niezing

HR en vrijwilligers

Ik ben Ike Niezing en sinds september 2021 bestuurslid binnen VITA 2000 Baarn. Ik neem de rol van HR en vrijwilligers zaken op mij. Door mijn dochter sta ik al een jaar of drie weer in de deuropening van de gymzaal van vita2000. Door mijn eigen turn en lesgeef verleden binnen Exelsior Baarn, maar ook door mijn beroep als psychomotorisch therapeut weet ik welke positieve meerwaarde sport & bewegen en een fijne sportclub in het leven van een kind betekend. Ik kon daarin dan ook geen nee zeggen om nu als ouder positie te nemen in het bestuur van Vita2000. In de deuropening, maar ook door covid-19 ben ik steeds meer gaan zien hoeveel passie en inzet er door leiding en vrijwilligers dagelijks wordt verzet. Dit gaat niet alleen om het laten draaien van de turnlessen, maar ook wat er allemaal achter de schermen georganiseerd moet worden om dit mogelijk te maken. De organisatie hiervan vraagt om vele handen om uiteindelijk met elkaar tot een mooi resultaat te komen. Ik zie voor mij daarin een kans om op personeels- en vrijwilligersniveau de uitdaging om vele handen onder deze mooie club Vita2000 te zetten. Ben jij ook diegene die de handen uit de mouwen wil steken en hierin iets wil betekenen, dan ben je bij mij bij het juiste adres.

Juna Mattheij

Juna Mattheij

Algemeen bestuurslid recreatie

Facebook
Instagram