Stage bij VITA 2000 Baarn

VITA 2000 Baarn als stageplaats

De laatste zin “VITA 2000 Baarn Baarn beschikt dan ook over een groot aantal trainers die begonnen zijn bij de vereniging als stagiair” veranderen naar “stagiairs zijn dan ook meer dan welkom om werkzaam te blijven binnen VITA 2000 Baarn. Hieronder lees je over de verschillende stages die VITA 2000 Baarn in het verleden begeleid heeft.”

MBO stage

In het schooljaar van 2020 – 2021 liep Ibrahim stage bij VITA 2000 Baarn. Ibrahim zit op het ROC in Amersfoort. Hij volgt daar de opleiding Sport en Coördinatie. Hiervoor moest hij, gedurende een heel schooljaar, stage lopen bij een sportvereniging. Hij koos ervoor om dit bij VITA 2000 Baarn te doen met daarbij Mariëlle als stagebegeleider. Voor deze stage hielp Ibrahim twee keer per week in de turnlessen bij zowel de recreatie als de selectie. Naast het begeleiden van de lessen, moest Ibrahim ook aanvullende opdrachten doen waarbij hij onder andere een instuif organiseerde.

Middelbare school stage

In het schooljaar van 2016 – 2017 liep Naära stage bij VITA 2000 Baarn. Naära zat toen in het derde jaar van de Waldheim-mavo. Naära turnde toen zelf nog bij VITA 2000 Baarn en wilde daarom graag hier haar stage volgen door te helpen bij de lessen. Naära moest een week lang fulltime lesgeven en had daarnaast geen andere opdrachten. VITA 2000 Baarn mag nog steeds genieten van Naära, want na haar stage is zij blijven lesgeven.

In het schooljaar van 2016 – 2017 liep ook Eline stage bij VITA 2000 Baarn. Eline zat toen in het derde jaar van de havo op het Griftland College. Zij moest dat jaar een maatschappelijke stage lopen van dertig uur. Eline turnde zelf bij VITA 2000 Baarn en koos er daarom voor om voor haar stage te helpen bij andere turnlessen. Voor Eline was de opdracht om te helpen bij de lessen en hier een verslag over te schrijven. Eline heeft na haar stage besloten om te blijven helpen in de turnlessen bij VITA 2000 Baarn.

In het schooljaar van 2020 – 2021 koos ook Marjolein, die vroeger zelf geturnd heeft bij VITA 2000 Baarn, om haar derdejaars stage bij VITA 2000 Baarn te volgen. Ook zij zat toen op de Walheidm-mavo op school. Marjolein hoefde vanwege het coronavirus maar een korte stage te lopen. Zij was in de maand november elke maandag in de selectietraining te vinden.

Facebook
Instagram