Leiding

LEIDING
Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Turnen meisjes selectie en Technisch Coördinator

Ik ben Mariëlle van Maurik, 26 jaar oud en hoofdtrainster van VITA 2000. Daarnaast neem ik zitting in het bestuur als Technisch Coördinator. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA 2000. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik, samen met mijn vriendinnetje, de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven aan de recreanten is dit in de loop der jaren flink uitgebreid. Op dit moment geef ik de gehele selectieafdeling van VITA 2000 les. Hier werd nog meer duidelijk waar mijn grote passie voor deze sport vandaan kwam. Ondanks dat turnen een individuele sport is, werken we wel met elkaar naar heel mooie dingen toe. Mede om die reden heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in de hogere niveaus binnen het turnen en ben ik, naast bevoegd lesgeefster, ook bevoegd om de topsportafdeling binnen het turnen les te geven. Naast de lessen bij VITA 2000 geef ik ook les bij topsportvereniging BATO in Haarlem.

Sanne Leendertse

Sanne Leendertse

Turnen meisjes recreatie en Websitebeheer

Ik ben Sanne Leendertse, trainster en websitebeheerder bij VITA 2000. Al sinds mijn zevende ben ik aangesloten bij deze vereniging. Ik ben begonnen als turnster bij de recreatie, maar ging al snel door naar de selectie. Daar heb ik jaren met plezier geturnd. Ondertussen hielp ik op de dinsdag als klein assistentje mijn turnjuf. Na een aantal jaar werd ik gevraagd om de assistentenopleiding te doen. In juni 2012 behaalde ik hiervoor mijn diploma en kreeg ik mijn vaste assisenturen op de dinsdag bij Mariëlle. In september 2015 kwamen de uren op de maandag vrij. Samen met Emma besloot ik deze recreatie-uren op te pakken. Ik startte de opleiding tot trainster, waarvoor ik in december 2016 mijn diploma behaalde. Intussen ben ik samen met Emma verantwoordelijk voor de gehele recreatie binnen VITA 2000. Het turnen zelf stopte helaas voor mij wegens blessures, maar de passie voor het lesgeven bleef ik houden. Ik geniet ervan als ik kinderen met een glimlach de zaal zie verlaten na een uurtje turnen.  Naast de uren bij VITA 2000, volg ik met veel plezier de opleiding Mediamanagement in Amersfoort. Met deze ervaring verzorg ik ook de website van VITA 2000. Daarnaast werk ik als eventmanager bij de stichting IISAH. Wij organiseren evenementen om zo geld in te zamelen voor verbetering van fysiotherapie in Kenia. In mijn vrije uurtjes vind ik het heerlijk om een avondje wat te drinken met vrienden, te sporten of om een dag heel Utrecht leeg te shoppen!

Emma de jong

Emma de jong

Turnen meisjes recreatie

Ik ben Emma de Jong. Van kleins af aan ben ik al lid bij VITA 2000. Van het turnen bij de recreatie ben ik doorgestroomd naar de selectie. Uiteindelijk stopte het turnen voor mij, maar kwam ik voor mijn opleiding Bewegingsagogie terug bij de vereniging als stagaire op de dinsdag en donderdag. Na mijn stage ben ik blijven plakken. Ik volgde de opleiding tot Leider 3 en behaalde samen met Sanne mijn diploma. Intussen hebben Sanne en ik de gehele recreatie opgepakt. Plezier en gezelligheid in de les staat bij mij op nummer één! Als er daaromheen ook nog geturnd wordt, is mijn les geslaagd. Naast VITA 2000 ben ik student aan de opleiding Fysiotherapie. Waar het lukt probeer ik studie en het lesgeven te combineren. Op dit moment geef ik les op de maandag en dinsdag.

Marina van den heuvel

Marina van den heuvel

Ouder- en Kindgym

Ik ben Marina van de Heuvel, getrouwd en moeder van Julia (19) en Leon (16). Ik ben Pedagogisch Medewerker bij BSO Baarn. Lekker veel buiten dus. Mijn dochter is begonnen met trampolinespringen bij turnvereniging De Springbokken (Soest) toen ze 10 jaar was. Ik ben daar vrijwilliger geworden en later bestuurslid. Als vrijwilliger ben ik gaan assisteren bij de Kleutergym van De Springbokken. Daar werd Mariëlle trainer en we hebben veel van elkaar geleerd. Ik besloot de trainersopleiding te gaan doen bij de KNGU. In 2017 heb ik mijn diploma Leider 3 gehaald. Daarnaast ook mijn certificaat voor Nijntje Beweegdiploma. Nu geef ik op dinsdagochtend de Ouder- en Kindgym bij VITA 2000. Op woensdagmiddag doe ik de Kleutergym en de Kidsgym bij De Springbokken. Allebei met veel plezier!

Sebastiaan kramer

Sebastiaan kramer

Turnen Jongens

ASSISTENTEN
Tamar groenesteijn

Tamar groenesteijn

Turnen Meisjes

Ik ben Tamar Groenesteijn, en ik ben assistent in de recreatielessen van VITA 2000. Ik ben sinds mijn zesde aangesloten bij de vereniging en turn zelf ook nog steeds met veel plezier. Ik help Sanne en Emma op de dinsdag en donderdag. Ik ga als het goed is dit jaar mijn diploma als Assistent Leider 2 halen. Voor de rest doe ik de vooropleiding van de Kunstacademie en haal ik hopelijk mijn havo diploma. Om het allemaal nog drukker te maken werk ik bij de Coop en daar heb ik het super naar mijn zin.

Scarlet Grootveld

Scarlet Grootveld

Turnen Meisjes

Ik ben Scarlet Grootveld en assistent bij VITA 2000. Ik ben op zesjarige leeftijd begonnen in de recreatie, maar ging al snel door naar de selectie. Daar heb ik jaren met veel plezier geturnd. In 2008 werd ik gevraagd of ik wilde komen assisteren op de woensdagmiddag bij mijn toenmalige turnjuf. Helaas vanwege blessures ben ik in 2009 gestopt met het turnen maar wilde wel graag verbonden blijven met de sport. Vanwege school kon ik niet meer op de woensdagmiddag assisteren, dus ben ik naar de dinsdag gegaan om daar te helpen met assisteren. Dit ging zo goed en vond het zo leuk dat mij een assistentopleiding is aangeboden en in 2012 haalde ik mijn diploma Assistent Leider 2.
Ik was tot vorig seizoen te vinden op de dinsdag, waarvan de meesten van jullie mij zullen herkennen. Helaas is mijn tussenjaar voorbij en ben ik de opleiding Pedagogisch Educatief Medewerker gaan volgen op het Windesheim in Almere. Hierdoor was ik genoodzaakt mijn uren op de dinsdag in te leveren en met veel plezier aan de slag te gaan op de maandag. Na zoveel jaar binnen de vereniging te zijn, vind ik het nog steeds hartstikke leuk en doe ik het nog steeds met veel plezier!

Daphne Baron

Daphne Baron

Turnen Meisjes

Hoi allemaal! Ik ben Daphne Baron en ik assisteer al ongeveer 7 jaar met veel plezier bij VITA 2000. Samen met Esra (ook assistent) ben ik op mijn vijfde begonnen in de recreatie en stroomden wij samen al snel door naar de selectie. Hier heb ik heel veel geleerd en altijd leuke lessen gehad, maar op mijn vijftiende ben ik gestopt. Toen ik zelf nog turnde ben ik ook begonnen met een uurtje assisteren. Dit vond ik zo leuk dat ik steeds meer ben gaan assisteren en ook mijn diploma Assistent Leider 2 heb gehaald. Op dit moment geef ik les bij de selectie en de 12+ meiden. Naast VITA 2000 volg ik nu de opleiding Verpleegkunde in Ede en ik woon in Utrecht op kamers. Ik hoop volgend jaar Verloskunde te gaan studeren, maar dat is nog even afwachten.

NaÄra troost

NaÄra troost

Turnen Meisjes

Ik ben Naära Troost, en turn al van jongs af aan bij VITA 2000. Ik vind het er nog steeds erg leuk! Toen ik in de derde klas op school een stage plek moest zoeken wist ik het eigenlijk meteen: ik wilde stage lopen bij VITA 2000. Ik heb die weken bij alle lessen van  Mariëlle meegelopen en ik vond het zo leuk dat ik niet gestopt ben met assisteren. Ik heb ook mijn diploma Assistent Leider 2 gehaald. Ik doe nu een mbo opleiding en ik help op de maandag bij de recreatie en op dinsdag bij de 12+’ers. 

 

 

Esra Osinga

Esra Osinga

VITA 2000

VRIJWILLIGERS
Peter leendertse

Peter leendertse

Ledenadministratie

VITA 2000 is een vereniging met leden. Maar wie verwerkt alle wijzigingen in het ledenbestand? Ik ben Peter Leendertse en verzorg nu ruim 10 jaar de ledenadministratie binnen VITA 2000. Dat doe ik met behulp van een computerprogramma. In het begin was het flink uitzoeken hoe zo’n programma werkt. Na al die jaren ben ik er aardig handig in en weet ik precies hoe het werkt. Mijn beide dochters hebben jaren met veel plezier bij VITA 2000 geturnd. Mijn oudste dochter (Sanne) is, toen ze stopte met turnen, recreatietrainster geworden. Zo blijf ik altijd een beetje verbonden met de vereniging. Ik vind dit leuk om te doen. Het is totaal iets anders dan mijn dagelijks werk als basisschool leerkracht. Naast het maken van de maandelijkse facturen en de presentielijsten, schrijf ik nieuwe leden in en zorg dat ze bij de juiste les geplaatst worden. Leden die het lidmaatschap opzeggen, schrijf ik uit en stuur een bevestiging. In mijn vrije tijd maak ik portrettekeningen, houd ik van klussen en rommel ik graag in de tuin.

Dorine hop

Dorine hop

Evenementen

Hallo, ik ben Dorine Hop. Ik ben getrouwd met Jaap en heb twee dochters, Femke (12) en Lotte (9). Beiden bekend binnen de selectiegroepen van VITA 2000. Femke heeft geturnd vanaf haar zesde tot en met afgelopen seizoen. Lotte turnt ook al heel wat jaren en is vorig jaar bij de selectiegroep gaan turnen. Ik ben al een tijdje als vrijwilliger actief binnen de vereniging. Voor velen geen onbekend gezicht meer. Ik heb onder andere de pietenmiddag en het kamp helpen organiseren. Het geeft mij voldoening om de genietende kinderen te zien. Ze hebben het zo onwijs gezellig met elkaar. Daar doen we het voor!  Ook dit seizoen hoop ik mijn steentje weer bij te kunnen dragen en daarbij zijn andere ouders natuurlijk ook meer dan welkom. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben wij dat als vrijwilligers ook!    

Marjan Hut

Marjan Hut

VITA2000

Facebook
Instagram