Leiding

LEIDING

Alle trainers vanaf Niveau 2 zijn in bezit van een EHBO diploma
Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Hoofdtrainster selectie meisjes, Niveau 4, Technisch Coördinator

Ik ben Mariëlle van Maurik, hoofdtrainster van VITA 2000 Baarn. Daarnaast neem ik zitting in het bestuur als Technisch Coördinator. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA 2000 Baarn. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik, samen met mijn vriendinnetje, de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven aan de recreanten is dit in de loop der jaren flink uitgebreid. Op dit moment geef ik de gehele selectieafdeling van VITA 2000 Baarn les. Hier werd nog meer duidelijk waar mijn grote passie voor deze sport vandaan kwam. Ondanks dat turnen een individuele sport is, werken we wel met elkaar naar heel mooie dingen toe. Mede om die reden heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in de hogere niveaus binnen het turnen en ben ik, naast bevoegd lesgeefster, ook bevoegd om de topsportafdeling binnen het turnen les te geven. Naast de lessen bij VITA 2000 Baarn geef ik ook les bij topsportvereniging BATO in Haarlem.

NaÄra troost

NaÄra troost

Hoofdtrainster turnen jongens, Niveau 2, Bezig met niveau 3

Ik ben Naära Troost en turn al van jongs af aan bij VITA 2000 Baarn. Ik vind het er nog steeds erg leuk! Toen ik in de derde klas op school een stageplek moest zoeken wist ik het eigenlijk meteen: ik wilde stage lopen bij VITA 2000 Baarn. Ik heb die weken bij alle lessen van Mariëlle meegelopen en ik vond het zo leuk dat ik niet gestopt ben met assisteren. Ik heb mijn diploma Assistent Leider 2 gehaald en ben nu bezig met Leider 3 (volledige lesgeefbevoegdheid). Ik doe nu een MBO opleiding Orthopedische Techniek. Ik geef binnen VITA 2000 Baarn de gehele jongensafdeling les en assisteer nog op dinsdag bij de recreatie meisjes.

Marina van den heuvel

Marina van den heuvel

Trainster nijntje gym, niveau 3

Ik ben Marina van de Heuvel, getrouwd en moeder van Julia en Leon. Ik ben Pedagogisch Medewerker bij BSO Baarn. Lekker veel buiten dus. Mijn dochter is begonnen met trampolinespringen bij turnvereniging De Springbokken (Soest) toen ze 10 jaar was. Ik ben daar vrijwilliger geworden en later bestuurslid. Als vrijwilliger ben ik gaan assisteren bij de Kleutergym van De Springbokken. Daar werd Mariëlle trainer en we hebben veel van elkaar geleerd. Ik besloot de trainersopleiding te gaan doen bij de KNGU. In 2017 heb ik mijn diploma Leider 3 (volledige lesgeefbevoegdheid) gehaald. Daarnaast heb ik ook het certificaat voor het nijntje Beweegdiploma behaald en geef ik nijntje gym binnen VITA 2000 Baarn. Op woensdagmiddag doe ik de Kleutergym en de Kidsgym bij De Springbokken. Allebei met veel plezier!

Juna Mattheij

Juna Mattheij

Trainster recreatie meisjes, Niveau 3, Algemeen bestuurslid recreatie

Ik ben Juna Mattheij. Ik ben begonnen bij VITA 2000 Baarn toen ik vier jaar oud was. Al snel ging ik turnen in de selectie, waar ik op mijn twaalfde mee stopte. Ik zit nu op school bij Sportopleiding Bokkeduinen. Daar word ik opgeleid tot zelfstandig lesgever. In mijn eerste jaar moest ik stage lopen, ik koos om terug te gaan naar de sport waar ik altijd veel plezier in heb gehad. Dus zonder enige twijfel vroeg ik aan Mariëlle of ik bij haar stage mocht lopen in de selectielessen. Dit heb ik in het eerste jaar gedaan. Omdat ik hier zoveel plezier heb gehad ben ik bij de grote meiden in de selectie les blijven geven. Ook loop ik nu stage bij Emma in de recreatie. Ik loop hier stage voor mijn keuzedeel die ik volg vanuit school. Met het keuzedeel dat ik volg krijg ik een mogelijkheid om mijn Leider 3 diploma te behalen. Ik geef met veel plezier les aan de kinderen en ik hoop dit nog een tijdje te mogen doen.

ASSISTENTEN
Eline van den Abeelen

Eline van den Abeelen

Trainster selectie meisjes, Niveau 2

Ik ben Eline van den Abeelen. Ik heb zelf een hele lange tijd van kleins af aan geturnd. In de derde klas van de middelbare school moest ik een stage lopen dus vroeg ik aan Mariëlle (die mij toen training gaf) of zij nog hulp kon gebruiken. Ik vond mijn stage zo leuk dat ik besloot te blijven assisteren bij de recreatielessen op donderdag. Na een tijdje werd mij de opleiding Assistent Leider 2 aangeboden en die heb ik toen behaald samen met Naära. Naast het lesgeven doe ik de studie HBO Rechten in Utrecht. Dat is soms moeilijk te combineren door de lastige tijden van mijn school maar ik probeer ongeveer drie keer per week aanwezig te zijn bij de selectielessen.

Myrthe van den Heuvel

Myrthe van den Heuvel

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Myrthe en ik assisteer sinds een aantal jaar bij de selectie meisjes van VITA 2000 Baarn. Ik turn zelf al vanaf mijn zesde en vind het nog steeds heel leuk om te doen. Ik zit op het Griftland College in Soest. Ik ben geslaagd voor de Assistent Leider 2 opleiding zodat ik de meiden binnen VITA 2000 Baarn nog beter kan helpen. Ik vind het heel leuk om hen nieuwe dingen te leren en ik hoop dat ik dit nog een tijdje kan blijven doen!

Tamar groenesteijn

Tamar groenesteijn

Trainster selectie meisjes, Niveau 2

Ik ben Tamar Groenesteijn en ik assisteer in de recreatielessen van VITA 2000 Baarn. Ik ben sinds mijn zesde actief bij de vereniging en turn zelf ook nog steeds met veel plezier. Ik studeer Interieur Design bij ArtEZ in Zwolle. Ik heb het hier enorm naar mijn zin.

RECREATIE TRAINERS
Hind Neggaoui

Hind Neggaoui

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Hind Neggaoui. Ik assisteer in de recreatie en doe dat met heel veel plezier. Ik heb afgelopen seizoen mijn Assistent Leider 2 cursus afgerond. Ik zit op het Griftland College. Ik turn zelf twee keer in de week in de selectie en doe dit al zo’n tien jaar, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk bij VITA 2000 Baarn!

Jante Helmink

Jante Helmink

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Mijn naam is Jante Helmink. Ik begon op mijn twaalfde met turnles bij VITA 2000 Baarn. Ik turn nu nog steeds bij de recreatie 12+ groep. Toen ik dertien was werd er de keuze aan mij aangeboden om te gaan assisteren bij de recreatie. Ik pakte die kans en ging assisteren bij VITA 2000 Baarn. Toen ik veertien was kon ik de opleiding Assistent Leider 2 doen. Ik geslaagd voor die opleiding samen met een paar andere meiden die ook assisteren bij VITA 2000 Baarn. Ik assisteer nog steeds met heel veel plezier!

Lara Jansen

Lara Jansen

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Lara Jansen en volg op het Griftland College de HAVO. Ik assisteer met veel plezier bij de meisjes recreatie en selectie! Ik ben geslaagd voor mijn Assistent Leider 2 opleiding. Dat is een opleiding waar ik nog meer dingen heb geleerd om een betere turnjuf te zijn! Zelf turn ik ook nog met veel plezier!

Mica van der Wardt

Mica van der Wardt

Trainer recreatie jongens, Niveau 2

Hoi, ik ben Mica en ik ben assistent bij VITA 2000 Baarn. Ik ben geslaagd voor de Assistent Leider 2 opleiding. Ik help vooral bij de jongens recreatie en soms bij de jongens selectie. Ik vind het ook leuk om weleens bij de meiden te helpen. Zelf turn ik in de jongens selectie. Ik doe erg mijn best en ik vind het erg leuk! VITA 2000 Baarn is een gezellige sportvereniging waar het altijd leuk is met iedereen!

Noëlle Staal

Noëlle Staal

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Noëlle Staal. Ik zit op de school Waldheim-mavo en ik assisteer bij VITA 2000 Baarn. Ik assisteer bij de recreatie en de selectie meiden. Ik turn nu zelf vijf jaar bij VITA 2000 Baarn en vind het nog steeds super leuk. Ik turn bij de recreatie 12+ groep en vind dat heel gezellig. Ik bengeslaagd voor de opleiding Assistent Leider 2. Ik vind het assisteren nog steeds super leuk en hoop het nog een aantal jaar te doen.

Nora Kwakman

Nora Kwakman

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Hallo, ik ben Nora Kwakman. Ik assisteer met veel plezier bij de recreatie van VITA 2000 Baarn. Ik turn zelf al 2,5 jaar bij VITA 2000 Baarn op de dinsdag en ik assisteer al 1,5 jaar. Ik zit op school op het Baarnsch Lyceum. Het turnen en assisteren vind ik allebei heel erg leuk om te doen bij VITA 2000 Baarn!

Rosa de Graaf

Rosa de Graaf

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Rosa de Graaf en zit op het Groot Goylant. Ik ben op mijn zevende begonnen met turnen in de recreatie en ben later doorgestroomd naar de selectie. Op mijn vijftiende ben ik gestopt met turnen. Sindsdien ben ik assistent met lesgeven. Ik ben geslaagd voor de Assistent Leider 2 cursus. Ik vind het leuk om les te geven en geniet van het contact met de kinderen.

Scarlet Grootveld

Scarlet Grootveld

Trainster recreatie meisjes, Niveau 2

Ik ben Scarlet Grootveld en trainster bij VITA 2000 Baarn. Ik ben op zesjarige leeftijd begonnen in de recreatie, maar ging al snel door naar de selectie. Daar heb ik jaren met veel plezier geturnd. In 2008 werd ik gevraagd of ik wilde komen assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Helaas vanwege blessures ben ik in 2009 gestopt met het turnen maar wilde wel graag verbonden blijven met de sport. In 2012 haalde ik mijn diploma Assistent Leider 2. Naast VITA 2000 Baarn ben ik afgestuurd als Pedagogisch Coach en ben ik fulltime aan het werk. Hierdoor was ik helaas genoodzaakt om mijn vaste dag binnen de recreatie op te zeggen. Ik wil nog graag verbonden blijven met VITA 2000 Baarn en heb besloten om te assisteren wanneer ik kan en administratieve werkzaamheden te verrichten. Zo draag ik nog steeds mijn steentje bij aan deze mooie vereniging!

ASSISTENTEN IN OPLEIDING NIVEAU 1

Coco, Lotte, lua , Madelief, Myla, Naomi, Nora en Tijn.

Nieuwe Trainers

VITA 2000 Baarn heeft ook veel nieuwe enthousiaste trainsters die dit jaar ook een niveau 2 diploma hopen te gaan halen.

Ook heeft VITA 2000 Baarn jonge train(st)ers die graag willen groeien in het lesgeven. Daarom hoopt deze groep dit jaar een niveau 1 diploma te gaan halen.
VRIJWILLIGERS
Peter leendertse

Peter leendertse

Ledenadministratie

VITA 2000 Baarn is een vereniging met leden. Maar wie verwerkt alle wijzigingen in het ledenbestand? Ik ben Peter Leendertse en verzorg nu ruim 10 jaar de ledenadministratie binnen VITA 2000 Baarn. Dat doe ik met behulp van een computerprogramma. In het begin was het flink uitzoeken hoe zo’n programma werkt. Na al die jaren ben ik er aardig handig in en weet ik precies hoe het werkt. Mijn beide dochters hebben jaren met veel plezier bij VITA 2000 Baarn geturnd. Mijn oudste dochter (Sanne) is, toen ze stopte met turnen, recreatietrainster geworden. Zo blijf ik altijd een beetje verbonden met de vereniging. Ik vind dit leuk om te doen. Het is totaal iets anders dan mijn dagelijks werk als basisschool leerkracht. Naast het maken van de maandelijkse facturen en de presentielijsten, schrijf ik nieuwe leden in en zorg dat ze bij de juiste les geplaatst worden. Leden die het lidmaatschap opzeggen, schrijf ik uit en stuur een bevestiging. In mijn vrije tijd maak ik portrettekeningen, houd ik van klussen en rommel ik graag in de tuin.

Annemarie Onderstal

Annemarie Onderstal

Evenementencommissie

Ike Niezing

Ike Niezing

Vrijwilliger

Facebook
Instagram