Leiding

LEIDING
Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Turnen selectie meisjes en Technisch Coördinator

Ik ben Mariëlle van Maurik, hoofdtrainster van VITA 2000 Baarn. Daarnaast neem ik zitting in het bestuur als Technisch Coördinator. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA 2000 Baarn. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik, samen met mijn vriendinnetje, de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven aan de recreanten is dit in de loop der jaren flink uitgebreid. Op dit moment geef ik de gehele selectieafdeling van VITA 2000 Baarn les. Hier werd nog meer duidelijk waar mijn grote passie voor deze sport vandaan kwam. Ondanks dat turnen een individuele sport is, werken we wel met elkaar naar heel mooie dingen toe. Mede om die reden heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in de hogere niveaus binnen het turnen en ben ik, naast bevoegd lesgeefster, ook bevoegd om de topsportafdeling binnen het turnen les te geven. Naast de lessen bij VITA 2000 Baarn geef ik ook les bij topsportvereniging BATO in Haarlem.

Emma de jong

Emma de jong

Turnen recreatie meisjes

Ik ben Emma de Jong. Van kleins af aan ben ik al lid bij VITA 2000 Baarn. Van het turnen bij de recreatie ben ik doorgestroomd naar de selectie. Uiteindelijk stopte het turnen voor mij, maar kwam ik voor mijn opleiding Bewegingsagogie terug bij de vereniging als stagiaire bij de recreatiegroepen. Na mijn stage ben ik blijven plakken. Ik volgde de opleiding tot bevoegd lesgever en heb mijn diploma daarvoor behaald. Plezier en gezelligheid in de les staat bij mij op nummer één! Als er daaromheen ook nog geturnd wordt, is mijn les geslaagd. Naast mijn werkzaamheden bij VITA 2000 Baarn ben ik student aan de opleiding Fysiotherapie. Waar het lukt probeer ik studie en het lesgeven te combineren. Op dit moment geef ik eveneens les aan de recreatie meisjes.

Scarlet Grootveld

Scarlet Grootveld

Turnen recreatie meisjes

Ik ben Scarlet Grootveld en trainster bij VITA 2000 Baarn. Ik ben op zesjarige leeftijd begonnen in de recreatie, maar ging al snel door naar de selectie. Daar heb ik jaren met veel plezier geturnd. In 2008 werd ik gevraagd of ik wilde komen assisteren op de woensdagmiddag bij mijn toenmalige turnjuf. Helaas vanwege blessures ben ik in 2009 gestopt met het turnen maar wilde wel graag verbonden blijven met de sport. Vanwege school kon ik niet meer op de woensdagmiddag assisteren, dus ben ik naar de dinsdag gegaan om daar te helpen met assisteren. Dit ging zo goed en vond het zo leuk dat mij een opleiding is aangeboden en in 2012 haalde ik mijn diploma Assistent Leider 2. Naast VITA 2000 Baarn ben ik bezig met het afronden van mijn studie als ‘Pedagogisch Coach’ binnen de opvang en het onderwijs. Op dit moment geef ik met veel plezier les op de vrijdag. Na zoveel jaar binnen de vereniging te zijn, vind ik het nog steeds hartstikke leuk en doe ik het nog steeds met veel plezier!

NaÄra troost

NaÄra troost

Turnen jongens

Ik ben Naära Troost en turn al van jongs af aan bij VITA 2000 Baarn. Ik vind het er nog steeds erg leuk! Toen ik in de derde klas op school een stageplek moest zoeken wist ik het eigenlijk meteen: ik wilde stage lopen bij VITA 2000 Baarn. Ik heb die weken bij alle lessen van Mariëlle meegelopen en ik vond het zo leuk dat ik niet gestopt ben met assisteren. Ik heb mijn diploma Assistent Leider 2 gehaald en ben nu bezig met Leider 3 (volledige lesgeefbevoegdheid). Ik doe nu een MBO opleiding Orthopedische Techniek. Ik geef binnen VITA 2000 Baarn de gehele jongensafdeling les en assisteer nog op dinsdag bij de recreatie meisjes.

Marina van den heuvel

Marina van den heuvel

nijtje gym

Ik ben Marina van de Heuvel, getrouwd en moeder van Julia en Leon. Ik ben Pedagogisch Medewerker bij BSO Baarn. Lekker veel buiten dus. Mijn dochter is begonnen met trampolinespringen bij turnvereniging De Springbokken (Soest) toen ze 10 jaar was. Ik ben daar vrijwilliger geworden en later bestuurslid. Als vrijwilliger ben ik gaan assisteren bij de Kleutergym van De Springbokken. Daar werd Mariëlle trainer en we hebben veel van elkaar geleerd. Ik besloot de trainersopleiding te gaan doen bij de KNGU. In 2017 heb ik mijn diploma Leider 3 (volledige lesgeefbevoegdheid) gehaald. Daarnaast heb ik ook het certificaat voor het nijntje Beweegdiploma behaald en geef ik nijntje gym binnen VITA 2000 Baarn. Op woensdagmiddag doe ik de Kleutergym en de Kidsgym bij De Springbokken. Allebei met veel plezier!

Lauren Hollander

Lauren Hollander

Turnen selectie meisjes

Hoi, mijn naam ik Lauren en ik ben sinds mijn vijfde al actief in het turnen. Eerst heb ik zelf lang geturnd en op mijn dertiende ben ik begonnen met assisteren. Vanuit die rol heb ik steeds meer geleerd en ben ik steeds actiever geworden binnen het turnen. Voorheen was ik actief bij de turnvereniging in Soest en nu geef ik sinds twee jaar met veel plezier les bij VITA 2000 Baarn.

ASSISTENTEN
Tamar groenesteijn

Tamar groenesteijn

Turnen recreatie meisjes

Ik ben Tamar Groenesteijn en ik assisteer in de recreatielessen van VITA 2000 Baarn. Ik ben sinds mijn zesde actief bij de vereniging en turn zelf ook nog steeds met veel plezier. Ik studeer Interieur Design bij ArtEZ in Zwolle. Ik heb het hier enorm naar mijn zin.

Daphne Baron

Daphne Baron

Turnen selectie meisjes

Hoi allemaal! Ik ben Daphne Baron en ik assisteer bij de selectie meisjes. Al vanaf een klein meisje ben ik lid bij VITA 2000. Ik begon zelf met turnen in de selectie en toen ik ongeveer twaalf jaar was ben ik ook begonnen met assisteren. Dit vond ik erg leuk en al snel behaalde ik mijn Assistent Leider 2 diploma. Ik begon met een uurtje assisteren maar dit breidde zich al snel uit naar meerdere uren bij de selectie meisjes. Sinds kort woon ik in Utrecht en studeer ik in Rotterdam. Dit maakt het voor mij wat lastiger om er elke week te zijn. Op dit moment ben ik dus minder actief in de vereniging. Maar mij kun je zeker nog wel eens zien verschijnen bij de selectie!

Eline van den Abeelen

Eline van den Abeelen

Turnen selectie meisjes

Ik ben Eline van den Abeelen. Ik heb zelf een hele lange tijd van kleins af aan geturnd. In de derde klas van de middelbare school moest ik een stage lopen dus vroeg ik aan Mariëlle (die mij toen training gaf) of zij nog hulp kon gebruiken. Ik vond mijn stage zo leuk dat ik besloot te blijven assisteren bij de recreatielessen op donderdag. Na een tijdje werd mij de opleiding Assistent Leider 2 aangeboden en die heb ik toen behaald samen met Naära. Naast het lesgeven doe ik de studie HBO Rechten in Utrecht. Dat is soms moeilijk te combineren door de lastige tijden van mijn school maar ik probeer ongeveer drie keer per week aanwezig te zijn bij de selectielessen.

Myrthe van den Heuvel

Myrthe van den Heuvel

Turnen selectie meisjes

Ik ben Myrthe en ik assisteer sinds een aantal jaar bij de selectie meisjes van VITA 2000 Baarn. Ik turn zelf al vanaf mijn zesde en vind het nog steeds heel leuk om te doen. Ik zit op het Griftland College in Soest. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de Assistent Leider 2 opleiding zodat ik de meiden binnen VITA 2000 Baarn nog beter kan helpen. Ik vind het heel leuk om hen nieuwe dingen te leren en ik hoop dat ik dit nog een tijdje kan blijven doen!

Hind Neggaoui

Hind Neggaoui

Turnen recreatie meisjes

Ik ben Hind Neggaoui. Ik assisteer in de recreatie en doe dat met heel veel plezier. Ik heb afgelopen seizoen mijn Assistent Leider 2 cursus afgerond. Ik zit op het Griftland College. Ik turn zelf twee keer in de week in de selectie en doe dit al zo’n tien jaar, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk bij VITA 2000 Baarn!

Jante Helmink

Jante Helmink

Turnen selectie meisjes

Mijn naam is Jante Helmink. Ik begon op mijn twaalfde met turnles bij VITA 2000 Baarn. Ik turn nu nog steeds bij de recreatie 12+ groep. Toen ik dertien was werd er de keuze aan mij aangeboden om te gaan assisteren bij de recreatie. Ik pakte die kans en ging assisteren bij VITA 2000 Baarn. Toen ik veertien was kon ik de opleiding Assistent Leider 2 doen. Ik doe nu nog steeds die opleiding met een paar andere meiden die ook assisteren bij VITA 2000 Baarn. Ik ben in november 2020 klaar met de opleiding. Ik assisteer nog steeds met heel veel plezier. Ik assisteerde eerst altijd bij de recreatie meiden maar sinds kort bij de jongere selectie meiden!

Nora Kwakman

Nora Kwakman

Turnen recreatie meisjes

Hallo, ik ben Nora Kwakman. Ik assisteer met veel plezier bij de recreatie van VITA 2000 Baarn. Ik turn zelf al 2,5 jaar bij VITA 2000 Baarn op de dinsdag en ik assisteer al 1,5 jaar. Ik zit op school op het Baarnsch Lyceum. Het turnen en assisteren vind ik allebei heel erg leuk om te doen bij VITA 2000 Baarn!

Mica van der Wardt

Mica van der Wardt

Turnen jongens recreatie/selectie

Hoi, ik ben Mica en ik ben assistent bij VITA 2000 Baarn. Momenteel ben ik bezig met de Assistent Leider 2 opleiding. Ik help vooral bij de jongens recreatie en soms bij de jongens selectie. Ik vind het ook leuk om weleens bij de meiden te helpen. Zelf turn ik in de jongens selectie. Ik doe erg mijn best en ik vind het erg leuk! VITA 2000 Baarn is een gezellige sportvereniging waar het altijd leuk is met iedereen!

VRIJWILLIGERS
Peter leendertse

Peter leendertse

Ledenadministratie

VITA 2000 Baarn is een vereniging met leden. Maar wie verwerkt alle wijzigingen in het ledenbestand? Ik ben Peter Leendertse en verzorg nu ruim 10 jaar de ledenadministratie binnen VITA 2000 Baarn. Dat doe ik met behulp van een computerprogramma. In het begin was het flink uitzoeken hoe zo’n programma werkt. Na al die jaren ben ik er aardig handig in en weet ik precies hoe het werkt. Mijn beide dochters hebben jaren met veel plezier bij VITA 2000 Baarn geturnd. Mijn oudste dochter (Sanne) is, toen ze stopte met turnen, recreatietrainster geworden. Zo blijf ik altijd een beetje verbonden met de vereniging. Ik vind dit leuk om te doen. Het is totaal iets anders dan mijn dagelijks werk als basisschool leerkracht. Naast het maken van de maandelijkse facturen en de presentielijsten, schrijf ik nieuwe leden in en zorg dat ze bij de juiste les geplaatst worden. Leden die het lidmaatschap opzeggen, schrijf ik uit en stuur een bevestiging. In mijn vrije tijd maak ik portrettekeningen, houd ik van klussen en rommel ik graag in de tuin.

Dorine hop

Dorine hop

Evenementen

Hallo, ik ben Dorine Hop. Ik ben getrouwd met Jaap en heb twee dochters, Femke en Lotte. Beiden bekend binnen de selectiegroepen van VITA 2000 Baarn. Femke heeft geturnd vanaf haar zesde tot en met afgelopen seizoen. Lotte turnt ook al heel wat jaren en is vorig jaar bij de selectiegroep gaan turnen. Ik ben al een tijdje als vrijwilliger actief binnen de vereniging. Voor velen geen onbekend gezicht meer. Ik heb onder andere de pietenmiddag en het kamp helpen organiseren. Het geeft mij voldoening om de genietende kinderen te zien. Ze hebben het zo onwijs gezellig met elkaar. Daar doen we het voor!  Ook dit seizoen hoop ik mijn steentje weer bij te kunnen dragen en daarbij zijn andere ouders natuurlijk ook meer dan welkom. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben wij dat als vrijwilligers ook!    

Facebook
Instagram