Leiding VITA 2000

LEIDING
Mariëlle van Maurik

Mariëlle van Maurik

Turnen Meisjes

Ik ben Mariëlle van Maurik, 23 jaar oud en hoofdtrainster van VITA2000. Ik ben hier ingerold door mijn eigen turnverleden. Na het behalen van mijn zwemdiploma’s ben ik op turnen gegaan. Eerst bij BG&SV en vervolgens bij VITA2000. En daar ben ik nooit meer weggegaan. Rond mijn veertiende ben ik gaan assisteren bij mijn toenmalige turnjuf. Ik vond dit zo leuk dat ik in die tijd ook mijn assistentendiploma heb gehaald. Een paar jaar later kwamen er verschillende turnuren vrij en kreeg ik, samen met mijn vriendinnetje, de gelegenheid deze uren over te nemen. Ik ben toen ook mijn lesgeefbevoegdheid gaan halen. Waar het begon met een paar uur lesgeven van recreanten is dit in der loop der jaren flink uitgebreid. Ik geef op dit moment 20 uur per week les bij VITA2000. Hierbij lopen de lessen uiteen van recreatie tot turnen op selectieniveau. Daarbij geef ik ook peutergym en geef ik les aan kinderen die op motorisch vlak extra aandacht kunnen gebruiken. Het afgelopen jaar heb ik tevens de gelegenheid gekregen mijn lesgeefbevoegdheid uit te breiden naar de hogere niveaus binnen het turnen.
Turnen, maar ook zeker sport en bewegen in zijn algemeenheid, is een grote passie van mij en is voor mij onmisbaar in de ontwikkeling van het kind. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik HBO Sportmarketing gestudeerd. Op dit moment volg ik een master Motorisch Remedial Teaching. Naast mijn uurtjes bij VITA2000 maak ik ook nog wat uurtjes bij turnvereniging de Springbokken in Soest. In samenwerking met de gemeente daar zijn wij bezig met het stimuleren van sport bij allochtone peuters en kleuters. Elke dag bestaat bij mij dus uit sport en bewegen, maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om van de andere mooie dingen in het leven te genieten. Ik hou van gezelligheid, lekker eten, het strand en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken.
Naast mijn vele uurtjes bij de vereniging ben ik (na mijn master) op zoek naar een andere leuke uitdaging.

Sanne Leendertse

Sanne Leendertse

Turnen Meisjes

Ik ben Sanne Leendertse, 19 jaar, assistent en trainster bij VITA2000. Al sinds mijn zevende ben ik aangesloten bij deze vereniging. Ik ben begonnen als turnster bij de recreatie, maar ging al snel door naar de selectie. Daar heb ik jaren met plezier geturnd. Ondertussen hielp ik op de dinsdag als klein assistentje mijn turnjuf. Na een aantal jaar werd ik gevraagd om de assistentenopleiding te doen. In juni 2012 behaalde ik hiervoor mijn diploma en kreeg ik mijn vaste assisenturen op de dinsdag bij Mariëlle. Tot op vandaag assisteer ik daar nog steeds! In september 2015 kwamen de uren op de maandag vrij. Samen met Emma besloot ik deze recreatie-uren op te pakken. Ik startte de opleiding tot trainster, die ik hopelijk aankomende december mag afsluiten! Het turnen zelf stopte voor mij wegens blessures, maar de passie voor het lesgeven bleef ik houden. Ik geniet ervan als ik kinderen met een glimlach de zaal zie verlaten na een uurtje turnen. Naast de uren bij VITA2000 ga ik op dit moment nog naar school. Ik hoop in mei 2017 mijn VWO diploma te halen. Daarnaast werk ik als kassa- en foodmedewerker bij de La Place in Nijhof. In mijn vrije uurtjes vind ik het heerlijk om een avondje wat te drinken met vrienden, te sporten in de Basic Fit of om een dag heel Utrecht leeg te shoppen!

Emma de Jong

Emma de Jong

Turnen Meisjes

Frank van Dinther

Frank van Dinther

Turnen Jongens

ASSISTENTEN
Imme Buesink

Imme Buesink

Assistent Turnen Meisjes

Ik ben Imme, ik ben 15 jaar oud en assisteer op zaterdag bij de selectiegroep van juf Mariëlle. Ik turn zelf al vanaf dat ik heel klein ben en vanaf dit jaar ook weer bij Vita.

Jasmijn van den Bosch

Jasmijn van den Bosch

Assistent Turnen Meisjes

Hallo lieve turnsters en ouders, mij zien jullie wel eens in de selectielessen van Juf Mariëlle rondlopen. Ik ben begonnen met turnen op de vrijdag bij Juf Anita, op mijn twaalfde mocht ik bij de selectie komen turnen. Dit vond ik zo leuk dat ik daar tot mijn achttiende heb geturnd. Na een aantal jaar ben ik weer begonnen bij Juf Mariëlle op de donderdag en nu turn ik in Amsterdam. Toen ik 15 jaar was heb ik mijn assistentendiploma behaald en ben ik meer uren gaan assisteren. Tegenwoordig woon en studeer ik in Amsterdam, maar assisteren bij de selectie van VITA2000 vind ik zo leuk dat ik af en toe nog eventjes kom helpen.

Eline Randeraad

Eline Randeraad

Assistent Turnen Meisjes

Mijn naam is Eline Randeraad en ik ben 17 jaar oud. Ik assisteer bij de meisjes recreatie op maandagmiddag. Dit doe ik al sinds ik 10 jaar ben en ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin! Ook heb ik jarenlang zelf bij VITA2000 geturnd. In die jaren heb ik het diploma voor de assistentenopleiding gehaald. Ik begin dit jaar met de studie pedagogische wetenschappen aan de universiteit van Utrecht, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik hoop dat ik naast mijn studie en mijn bijbaan nog genoeg tijd heb om te blijven assisteren, want ik vind het super om te zien hoe blij kinderen worden van een uurtje sporten.

Lisa van Schaik

Lisa van Schaik

VITA2000

Lizette Kamphorst

Lizette Kamphorst

VITA2000

Senna Koops

Senna Koops

VITA2000

Esra Osinga

Esra Osinga

VITA2000

Floortje van den Broek

Floortje van den Broek

VITA2000

Daphne Baron

Daphne Baron

VITA2000

Scarlet Grootveld

Scarlet Grootveld

VITA2000

VRIJWILLIGERS
Marjan Hut

Marjan Hut

VITA2000