Sponsoring

VITA 2000 Baarn is aan het groeien, zowel qua leden als qua professionaliteit. Daar hoort natuurlijk een mooie samenwerking tussen bedrijfsleven en sportvereniging bij! Bedrijven geven een boost aan hun marketing door een grote doelgroep te bereiken en wij als sportvereniging kunnen meer toestellen aanschaffen, meer opleidingen en betere sportkleding voor trainers verzorgen en leukere activiteiten voor onze leden organiseren. Voor de bedrijven hebben wij een aantal sponsorpakketten samengesteld, die onderaan deze pagina staan. Maar ook voor de leden, hun ouders, familie en vrienden zijn er mogelijkheden om een steentje bij te dragen, soms heel simpel!

Nationale Sport Loterij

Maak kans op unieke prijzen en steun tegelijkertijd je eigen sportvereniging. Daar gaat het om bij de Nationale Sport Loterij. Een concept dat in het leven is geroepen om de door Corona zwaar getroffen amateursport te ondersteunen. Koop nu een lot, bepaal zelf naar welke sportvereniging de opbrengst (7 euro per lot) gaat en maak direct kans op mooie prijzen. De trekking geschiedt door een notaris op 24 september 2021. Er worden maximaal 600.000 loten verkocht en er zijn honderden prijzen beschikbaar. De kans dat je in de prijzen valt is dus groter dan ooit! Je steunt bovendien direct jouw eigen sportvereniging. 

SponsorKliks

Jullie kopen vast wel eens kleding of spullen via internet, bijvoorbeeld via bol.com, Coolblue of About You. Of jullie boeken een reis via booking.com of bestellen eten via thuisbezorgd.nl. Dat is mooi, want in het vervolg kun je dan gratis VITA 2000 Baarn sponsoren als je op één van deze sites een aankoop doet. Het enige dat je moet doen is éérst naar www.sponsorkliks.com gaan, eenmalig VITA 2000 Baarn kiezen en dan op de website van jouw keuze klikken. Daarna kost het jou maar één klik extra, en dat geeft VITA 2000 1 tot 10 procent van je aankoop als sponsorbedrag. Hoe mooi is dat? Zet ‘m vast in je banner als standaardpagina zodat je het niet vergeet!

Actie Schmidt-Koelewijn Verfgroothandel Baarn

Klussen is iets waar men geen genoeg van krijgt! We raken niet uit geklust; met een likje verf of andere gordijnen heb je zo je kamer omgetoverd tot een knusse of juist frisse nieuwe plek! Schmidt-Koelewijn heeft alle producten in huis die je hiervoor nodig hebt. Ze geven jou 10 procent korting als je aangeeft dat je met jouw aankoop VITA 2000 Baarn wilt steunen. Daarnaast doneert Schmidt-Koelewijn eveneens 10 procent van je aankoop aan VITA 2000 Baarn. Dus, handjes uit de mouwen en aan de slag!

(Ver)kopen loten Grote Clubactie

In de maanden september tot en met november vindt de jaarlijkse Grote Clubactie plaats. Van elk lot dat je dan verkoopt gaat 80 procent naar VITA 2000 Baarn. De moeite waard dus! Familie, vrienden, buren, je kunt ze allemaal een lot verkopen. Dit kan zelfs op afstand! Zij maken hiermee kans op mooie prijzen, een win-win situatie dus. Ook kun je Superloten verkopen aan bijvoorbeeld een bedrijf dat je kent.

Collecte Jantje Beton

Van 8 tot en met 13 maart 2021 is de collecte van Jantje Beton. Je kunt dan met je vriend/vriendin/ouder langs de deuren met een collectebus voor de Stichting Jantje Beton. Hiermee haal je geld op voor meer en uitdagender speelruimtes en meer speelkansen voor kinderen die dat niet hebben, maar ook voor VITA 2000 Baarn! 50 procent van wat je ophaalt gaat naar onze club, dus dat kan een mooie extra opbrengst worden!

Club van 100

Wil jij een jaarlijks VITA 2000 Baarn uitje niet missen? Geef je dan snel op voor de Club van 100 via sponsoring@vita2000.nl. Deze club is in het leven geroepen om zowel het verenigingsgevoel te vergroten, als om geld in te zamelen voor materialen die niet direct met het gymmen/turnen te maken hebben, maar wel hard nodig zijn. Bijvoorbeeld een geluidsinstallatie voor evenementen, een beamer, etc. Je betaalt jaarlijks 100 euro aan de Club van 100. Begin juli besluiten we dan gezamenlijk waar de helft van het geld aan besteed wordt. Met de andere helft verzorgen we dan een leuke uitje!

Sponsorpakket voor bedrijven

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven? Kijk dan hier voor de verschillende sponsorpakketten van VITA 2000 Baarn. Interesse? Neem dan contact op met Harry Suik via sponsoring@vita2000.nl

Sponsoring in materiaal

Eenmalig iets concreets sponsoren voor VITA 2000 Baarn? Kijk dan hier voor het materialenverlanglijstje van VITA 2000 Baarn. Staat er iets tussen dat je graag zou willen sponsoren? Neem dan contact op met Harry Suik via sponsoring@vita2000.nl

Benieuwd welke bedrijven ons al sponsoren of gesponsord hebben? Kijk dan hier.

Facebook
Instagram