Kleding algemeen

Hieronder kun je algemene (turn)kleding vinden.

VITA trainingspak

VITA 2000 Baarn heeft een eigen trainingspak speciaal voor haar leden. Wil jij graag zo’n stoer trainingspak? Klik dan hier om deze te bestellen. 

VITA shirt

VITA 2000 Baarn heeft een zogeheten VITA shirt. Wil jij er graag zo eentje hebben?! Lees hieronder hoe jij trotse eigenaar kan worden!

Bestelprocedure: Stuur een mail naar kleding@vita2000.nl met daarin:
– Voor- en achternaam van het kind
– Lesdag en -tijd
– Gewenste maat shirt (122-128, 134-146, 152-164)
– Telefoonnummer

Vervolgens ontvang je een bevestiging met daarin wanneer je dit shirt in jouw les kunt ophalen.
Van onze penningmeester ontvang je voor de betaling een Tikkie.
Een VITA shirt kost € 7,50.

VITA tasje

VITA 2000 Baarn heeft een zogeheten VITA tasje. Wil jij er graag zo eentje hebben?! Lees hieronder hoe jij trotse eigenaar kan worden!

Bestelprocedure: Stuur een mail naar kleding@vita2000.nlmet daarin:
– Voor- en achternaam van het kind
– Lesdag en -tijd
– Telefoonnummer

Vervolgens ontvang je een bevestiging met daarin wanneer je dit tasje in jouw les kunt ophalen.
Van onze penningmeester ontvang je voor de betaling een Tikkie.
Een VITA tasje kost € 3,50.

Rekstokbandjes / lusjes 


Voor het turnen op rek wordt in de selectiegroepen geregeld gebruik gemaakt van rekstokbandjes / lusjes. Het is raadzaam om je eigen setje rekstokbandjes plus polsbandjes te hebben. Dit vanuit hygiënisch oogpunt en zo hoef je niet op elkaars bandjes te wachten. Bij de rekstokbandjes dienen dus ook eigen polsbandjes aangeschaft te worden. De rekstokbandjes zijn afgebeeld met handschoenen. Dit wordt binnen de trainingen van VITA 2000 Baarn niet gebruikt. In de training kan gekeken worden naar welke maat/kleur het kind nodig heeft, waarnaar deze vervolgens hier besteld kan worden. 

Turnleertjes

Voor het turnen in de oudere selectie is het bij de afdeling meisjes raadzaam om turnleertje te dragen voor het turnen op brug.

Klik hier om naar de externe bestelpagina te gaan. Klik vervolgens op:
– Damesleertjes Reisport.

De maat kan opgemeten worden aan de hand van de matentabel turnleertjes die op deze pagina te vinden is. In de training leertjes passen kan natuurlijk ook.

Hou er rekening mee dat er bij de bestelling van je turnleertjes geen polsbandjes en/of opbergtasje zijn inbegrepen. Deze kun je los, eveneens op deze website, erbij bestellen.

(Ver)koop van de tweedehands turnkleding

Soms wordt een turnpakje te klein voor de turn(st)er en wordt er gevraagd naar de mogelijkheden dit pakje door te verkopen aan andere leden, of er zijn turn(st)ers opzoek naar tweedehands turnkleding. Hiervoor heeft VITA 2000 Baarn een Facebook verkoopgroep. Dit is een beetje hetzelfde idee als Marktplaats maar dan alleen voor turnkleding en voor mensen waarvoor deze Facebook verkoopgroep bekend is. Om deel te nemen aan deze groep klik je hier. Om lid te worden van deze groep klik je op de optie “wordt lid”. Als je lid bent kun je artikelen in de groep plaatsen die je zou willen doorverkopen. Ook kun je als ouder hier dus kijken naar tweedehands turnkleding voor jouw kind die andere leden verkopen.

Mochten er vragen zijn over deze verkoopgroep kun je je richten tot onze kledingcommissie.

Facebook
Instagram