Ouder- en Kindgym

Heb jij ook een peuter thuis die overal op en over klimt? Een peuter die niet stil kan zitten en het liefst de hele dag door het huis rent? Kom dan gauw naar Ouder- en Kindgym bij VITA 2000. De gelegenheid voor jou en jouw kind om samen een uurtje te klimmen en te klauteren.

Ouder- en Kindgym

Ouder- en Kindgym is de gelegenheid voor jouw kind om zich motorisch te ontwikkelen. Jouw peuter komt op een speelse wijze in aanraking met allerlei grondvormen van bewegen. Zo leert het spelen met een bal (gooien, rollen etc.), leert het klimmen en klauteren in en over allerlei echte gymtoestellen en kan hij/zij zich lekker uitleven door te springen op de trampoline.

Niks is leuker om samen met jouw kind een uurtje in de week te gymmen.

Opzet van de lessen

Ouder- en Kindgym bij VITA 2000 is een uurtje in de week voor peuters tussen de 1,5 en 4 jaar samen met een ouder (papa, mama, opa, oma etc.). Hierbij mogen de kinderen altijd eerst spelen met een bal samen met de ouder. Vervolgens wordt met zijn allen gestart met een leuke inleiding. Deze verschilt per week, waarbij de ene keer bijvoorbeeld een spelletje wordt gedaan en de andere keer wordt bewogen op muziek. Daarna wordt er, tijdens het eerste uur, met zijn allen bepaald welke toestellen er worden  gebruikt om te gymmen. Dit wordt dan ook opgezet met elkaar. Vervolgens kun je samen met jouw peuter vrij spelen / gymmen op de verschillende onderdelen. Aan het einde van het tweede uur wordt alles weer opgeruimd. Elke les wordt op een speelse manier met elkaar afgesloten.

Kijk dus snel in het lesrooster en kom twee proeflessen doen om te kijken of jullie het leuk vinden! Aanmelden voor een proefles is niet noodzakelijk. Na de twee proeflessen kun je online het inschrijfformulier invullen. Niks staat jullie dan meer in de weg om lekker te gymmen!

Facebook
Instagram