Nieuwsbrief

10-05-2022

Zo leuk dat het allemaal weer kan!

We beginnen deze maand met al het leuke evenementennieuws, want wat is het leuk dat het allemaal weer kan!

Avondvierdaagse
Aankomende week van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni loopt VITA mee met de avondvierdaagse in Baarn. We lopen weer met een leuke groep kinderen en begeleiders mee. Alle lopers hebben al een bericht gehad, hier een kleine reminder:
Elke dag verzamelen uiterlijk 18.00 uur op het parkeerterrein bij TOV (voor BUDOFIT). Aan- en afmelden elke avond bij Juna (10 km) of José (5 km). De vrijdagavond verzamelen we eerder om 17:45 uur.

De eerste avond worden de bestelde shirts uitgedeeld. We hebben nog een paar VITA shirts over, laat weten als je er nog een wil kopen voor 5 euro via evenementen@vita2000.nl.
Op = op.

Het evenement is weer terug van weggeweest! Mooi dat er iemand is opgestaan die dit organiseert voor Baarn met een paar vrijwilligers die haar helpen. Wellicht gaan sommige dingen anders dan anders of moeten we ter plekke flexibel bijsturen. Laten we met elkaar zorgen dat het een succes wordt!

Let op! Er zijn geen trainingen komende week (maandag t/m vrijdag) vanwege Pinksteren en de avondvierdaagse.

Onderlinge Wedstrijd 25 juni
De aanmeldingen voor de Onderlinge Wedstrijd stromen langzaam binnen. De komende week kan er nog ingeschreven worden, 10 juni is de deadline. Ook bij een wedstrijd moet er een boel georganiseerd worden vooraf en op de dag zelf, hulp vanuit ouders is dan ook onmisbaar. We zoeken bijvoorbeeld nog een ouder met een aanhanger of een hele grote auto/bus die een springkussen kan halen/brengen (en helpen opzetten/afbreken), ouders die kunnen helpen bij de catering, de telcommissie en diverse andere hand- en spandiensten. Ook de ouders van de selectie groepen zijn meer dan welkom (selectie doet automatisch mee dus hoeven niet aan te melden).

Aanmelden voor de Onderlinge Wedstrijd en als vrijwilliger kan via het aanmeldformulier in de les of via evenementen@vita2000.nl

All Together Festival
Afgelopen zaterdag was het een feestje in de Pekingtuin. VITA was aanwezig met de airtrack zodat alle kinderen van Baarn kennis konden maken met turnen. Er zijn veel koprollen gedraaid en salto’s gemaakt onder leiding van Jante, Lieke, Rosa en Noëlle. Wie weet hebben we weer wat kinderen enthousiast kunnen maken voor een proefles. Doel: bekendheid in Baarn en ledenwerving.

Meiden bedankt!

Veel leesplezier gewenst met de rest van de nieuwsbrief!

Met sportieve groet,

Annemarie Onderstal

Evenementencommissie VITA 2000 Baarn

nijntje gym

Deze maand een paar kleine huishoudelijke mededelingen:

De lestijd van dinsdag van vanaf 7 juni tot en met 5 juli vervroegd naar 09.30 – 10.30 uur.
Maandag 4 en dinsdag 5 juli vinden de laatste lessen voor de zomervakantie plaats.

Door trainster Marina

Recreatie meisjes

De maand mei begon met een paar hele leuke dagen op het VITA kamp. Meiden van de recreatie mochten natuurlijk ook mee dus zaten we met een hele grote groep vol met leuke kinderen van de selectie en recreatie.

Na de meivakantie moest er natuurlijk wel weer normaal getraind worden in de recreatielessen. De trainsters hebben daarvoor per week een lesvoorbereiding gemaakt met twee onderdelen die we in die les wilden gaan behandelen. De kinderen deden deze onderdelen in een vorm genaamd stationnetjes waardoor ze dus veel oefeningen konden doen om een bepaald onderdeel goed te kunnen leren. We hebben daarbij onder andere gebruik gemaakt van de drie functionele airtracks.

Aan het einde van de maand mei was het tijd om een begin te maken aan het oefenen voor de Onderlinge Wedstrijd. De kinderen kregen allemaal een bepaalde oefening voor een onderdeel die we de aankomende weken gaan oefenen en aanleren.

Door trainster Jante

Selectie meisjes

Zo ontzettend trots op al die stoere en hardwerkende selectieturnsters! De afgelopen weken was er sprake van een echte medailleregen bij de midden- en bovenbouwturnsters van VITA. Ondanks dat de onderbouw de afgelopen periode geen wedstrijd/meetmoment gehad heeft, behalen zij ook vele successen. Zo zijn de jongste meiden van de club gewoon al aan het reuzen op rek! Benieuwd naar al die successen? Volg ons dan op Instagram en bekijk alle gave filmpjes.

Door trainster Mariëlle

Turnen jongens

In mei mochten we weer op bezoek bij turnvereniging Levitas in Wijk bij Duurstede. Dit keer namen we ook wat eigen turners mee. Met dank aan Michiel hebben de jongens kunnen trainen in een super mooie zaal! Daar konden zij nieuwe onderdelen doen, waar zij normaal de kans niet voor krijgen. De jongens hebben de hele 2,5 uur mee gedaan met de les!

Ook hebben de jongens deze maand alvast gewerkt aan de Onderlinge Wedstrijd, want daarvoor oefenen is natuurlijk heel leuk en belangrijk om jezelf zo goed mogelijk neer te zetten op de wedstrijd!

Alles bij elkaar was mei weer een super leuke maand en hebben Myrthe en ik weer hard met de jongens gewerkt!

Door trainer Mica

Facebook
Instagram