Nieuwsbrief

15-11-2021

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Beste ouders en leden,

Deze maand vond onze Algemene Ledenvergadering, gecombineerd met een informatieavond voor de afdeling selectie meisjes, plaats. Het was fijn om zoveel mensen welkom te mogen heten zowel fysiek als online. Inmiddels zijn alle documenten van deze avond naar iedereen per mail verzonden. Wij hopen jullie hiermee een mooi inkijk te geven binnen het reilen en zeilen van VITA 2000. Wij zijn trots op het mooie, grote en enthousiaste team van trainers, bestuur, commissieleden en andere vrijwilligers wat wij al hebben en waarmee we al flinke stappen richting professionalisering hebben gezet. Wij zouden het super gaaf vinden als er nog meer mensen zijn die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Hoe jij je steentje bij kan dragen? Dat lees je zowel terug in de genoemde vrijwilligerstaken in de verstuurde documenten als hier in de nieuwsbrief.

Daarnaast in de nieuwsbrief ook belangrijke zaken omtrent Pietenochtend en inleveren Grote Clubactie boekjes.

Veel leesplezier!

Met sportieve groet,

Bestuur VITA 2000 Baarn

Grote Clubactie

Heb jij thuis nog een Grote Clubactie boekje liggen met daarin verkochte loten? Lever die dan deze week nog in, in de les! Uiterlijk 30 november dienen wij deze loten ingevoerd te hebben. Elk verkocht lot is er een! Vergeten mee te nemen naar de les? Doe het boekje dan door de brievenbus bij Dorine (Leestraat 5 in Baarn).

Tot eind november bestaat dus nog de mogelijkheid om (online) loten te verkopen. Trek jij nog een eindsprint?

Pietenochtend

Sinterklaas heeft ons laten weten dat VITA hooggeëerd bezoek mag ontvangen! Aankomende zaterdag 27 november vindt bij VITA de pietenochtend plaats. Alle informatie is verstuurd naar alle leden geboren in 2013 of later. Deze pietenochtend is bedoeld voor alle kinderen die lid zijn van VITA en nog echt de magie van het Sinterklaasverhaal doorleven. Opgave voor deze ochtend is, wegens COVID-19, wenselijk en kan via evenementen@vita2000.nl. Kijk voor alle informatie in de brief in de mail.

Is jouw kind eerder geboren dan 2013 maar voelt hij/zij nog steeds de magie van dit verhaal? Stuur dan ook even een mailtje naar onze evenementencommissie.

Hopelijk tot dan!

De peuters van nijntje gym zullen Sinterklaas vieren in hun eigen les.

Vrijwilligerstaken

Zoals in de Algemene Ledenvergadering naar voren is gekomen, zoeken wij vrijwilligers voor onderstaande taken. Zit er iets tussen wat jou leuk lijkt om te doen? Neem dan contact op met Ike (HR & Vrijwilligers) via vrijwilligers@vita2000.nl

 • Deelnemers voor in de kampcommissie
  Kamp is al volledig voorbereid, hoeft alleen nog uitgevoerd te worden.
 • Vrijwilliger coördinatie EHBO
  Zorgen dat alle trainers hun EHBO diploma up to date houden middels een jaarlijkse bijscholing en dat in alle drie de zalen de EHBO doos regelmatig gecontroleerd wordt.
 • Vrijwilliger PR
  Zorgen voor mooie beelden van VITA, stukjes voor in de Baarnsche Courant en wervingsteksten voor deelname high-5, werven van stagiaires etc.
 • Opmaken van de nieuwsbrief
  Maandelijks komt onze leuke nieuwsbrief uit. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om deze vorm te geven.
 • Vervoer Winterspelen
  Iemand die materiaal kan vervoeren van de Waldheim naar de Trits en weer terug op een dag in de kerstvakantie (datum is nog niet bekend en vraag is of deze activiteit doorgaat in verband met COVID-19).
 • Diploma Turndag
  Ouders die kunnen helpen met taken als schrijven van diploma’s, zorgen voor catering etc.
  Activiteit vindt plaats op zaterdag 2 april en is bedoeld voor de afdeling turnen recreatie.
 • Avondvierdaagse
  Wanneer de avondvierdaagse doorgaat (vaak in mei) zoeken wij mensen die kunnen helpen bij het verzamelen van de aanmeldingen, deze invoeren, inschrijfgeld betalen, zorgen dat deelnemers goed geïnformeerd zijn en allemaal een clubshirt tot hun beschikking hebben en het zorgen dat er elke avond op een bepaald punt catering klaar staat.
 • Onderlinge Wedstrijd
  Ook hier zoeken wij ouders die kunnen helpen met taken als het invoeren van cijfers, het verzorgen van de catering etc. Exacte datum is, vanwege het verloop van het wedstrijdseizoen voor de selectie, nog niet bepaald. Dit zal ergens op een zaterdag aan het einde van het seizoen zijn (juni/juli).
 • Kledingcommissie
  Voor wie het leuk vindt om mee te denken over clubkleding is van harte welkom in de kledingcommissie!
 • Opzetten kleutergym
  De wens vanuit VITA is om kleutergym op te zetten zodat er een doorloop is van nijntje gym, naar kleutergym, naar turnen. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om hierover mee te denken.
 • Spreekbeurtmateriaal
  Voor de kinderen die graag hun spreekbeurt over turnen willen geven zouden wij het leuk vinden om ze wat spreekbeurtmateriaal mee te kunnen geven. Wij zoeken daar iemand voor die het leuk vindt om dat te ontwikkelen.
 • Rayoncommissie
  VITA maakt deel uit van Rayon Eemland. Dit wordt geleid door een commissie. Zij organiseren de wedstrijden wat bestaat uit: verwerken inschrijvingen, maken wedstrijdindelingen, zorgen voor juryindelingen etc. De commissie is een afvaardiging van de deelnemende verenigingen. Het is dit keer de beurt aan VITA om iemand hiervoor aan te leveren. Lijkt jou dit wat? Laat het dan vooral weten!
 • Lid continuïteitscommissie en kascommissie
  Voor het voortbestaan van de vereniging is het noodzakelijk dat wij deelnemers hebben in de continuïteitscommissie. Daarnaast zoeken wij ook nog iemand voor de kascommissie die komend jaar de boekhouding van de vereniging wilt bekijken.

Bestel Sinterklaascadeaus via SponsorKliks

De decembermaand staat weer voor de deur. Bestel jij cadeaus online? Doe dit dan via SponsorKliks! Op die manier kun je gratis VITA sponsoren als je op één van de aan SponsorKliks verbonden sites een aankoop doet. Het enige dat je moet doen is éérst naar www.sponsorkliks.com gaan, eenmalig VITA 2000 Baarn kiezen en dan op de website van jouw keuze klikken. Daarna kost het jou maar één klik extra, en dat geeft VITA 1 tot 10 procent van je aankoop als sponsorbedrag.

Hoe mooi is dat? Zet ‘m vast in je banner als standaardpagina zodat je het niet vergeet!

Voorbeelden van sites zijn bol.com, HEMA en Action, maar ook pagina’s als thuisbezorgd, AH en booking.com.

Kinderfeestje bij VITA

Wist jij dat je ook een echt gym- of turnfeestje bij VITA kan laten verzorgen? Interesse? Kijk dan eens op onze website.

Facebook
Instagram