Nieuwsbrief

11-03-2022

Het onderhouden van…

Wij zijn enorm blij en trots op ons trainersteam, maar daarnaast ook op alle vrijwilligers die zich inzetten voor VITA 2000 Baarn. Achter de schermen wordt van alles geregeld om daarvoor onze blijk van waardering te uiten door verjaardagskaarten te sturen, bedankjes te regelen en noem maar op.

Afgelopen maand vond er een meetmoment plaats bij City Gymnastics in Amsterdam voor de jongere selectie. Super fijn dat deze club de organisatie oppakte voor de gehele regio! Zo kon onze jongere selectie hun meetmoment hier doen.

Daarnaast breiden wij ons netwerk blijvend uit. Zo nu en dan vindt er wel eens een training plaats bij Turn Inn in Amersfoort, zodat wij ook even kunnen proeven aan een blokkenbak of lekker hoog kunnen springen op de grote trampolines.

Verder kwam er ook een jurylid langs om een aantal turnsters te filmen terwijl zij hun ‘wedstrijd’oefening deden. Deze filmpjes worden getoond in de jurycursus zodat aankomende juryleden alvast kunnen oefenen. Dit allemaal omdat er vanaf dit seizoen nieuwe oefenstof is vastgesteld. En bij nieuwe oefenstof horen nieuwe filmpjes! Best gaaf hé?

Het is leuk om te zien dat VITA ook steeds vaker door ‘externen’ gevonden wordt. Leuk om onszelf vervolgens te profileren in de turnwereld tussen alle andere verenigingen.

Met sportieve groet,

Scarlet Grootveld

Secretaris en Technisch Coördinator recreatie meisjes (in duofunctie)

nijntje gym

Wist je dat je op de website van het nijntje beweegdiploma hele leuke informatie en beweegtips voor thuis kan vinden? Ook kan je je inschrijven voor een nieuwsbrief. Daarin staan leuke weetjes en beweegtips. De nieuwsbrief stopt vanzelf weer. Op de website onder tips voor thuis vind je hoe je je kan aanmelden voor de nieuwsbrief.

Door trainster Marina

Recreatie meisjes

De maand februari was het vriendenmaand. Alle turnsters mochten de gehele maand vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Hier is goed gebruik van gemaakt, want we hebben veel nieuwe gezichten gezien de afgelopen lessen. Super leuk!

De turnsters hebben deze maand lekker veel gezwaaid aan de brug en aan de rekstokken ook zijn de turnsters vaak over de kop gegaan met gave salto’s. De laatste les voor de vakantie is het altijd een beetje extra feest, namelijk speelles! Iedereen heeft lekker aan de touwen en ringen gezwaaid en iedereen mocht lekker doen wat ze zelf leuk vonden.

Ook hadden we deze maand een prijswinnaar in ons midden. Yara Mutze had de tweede prijs verdiend met de Grote Clubactie! Zij had namelijk veel lootjes verkocht. Als prijs koos zij een turntas met haar naam er op.

Door trainster Nora

Selectie meisjes

Wat was februari een fijne turnmaand! Alle selectieturnsters van VITA hebben namelijk super mooie en gave oefeningen kunnen laten zien. Dit keer gewoon weer aan publiek in de zaal! Zo leuk en fijn. De onderbouwturnsters deden dit tijdens de Mini City Cup in Amsterdam. De midden- en bovenbouwturnsters deden dit tijdens een onderlinge wedstrijd in de eigen zaal. De spanning zat er goed in! Er is immers al twee jaar geen wedstrijd meer geturnd.. Er werd gejureerd door hiervoor bevoegde juryleden. Op deze manier ontstond er een goed beeld van wat er al goed ging en waar nog winst te behalen valt. In maart en april staat namelijk de eerste voorwedstrijd in het Rayon op het programma. Super fijn dus dat we daar goed voorbereid van start kunnen gaan!

Door trainster Mariëlle

Turnen jongens

De jongens van de recreatie hebben de afgelopen maand gewerkt aan het leren van nieuwe dingen. Voor aankomende maand zal er gekeken gaan worden wie er mee wil doen aan de onderlinge wedstrijd die half april plaats zal vinden. En uiteraard gaan ze hier dan goed voor oefenen.

De STER-groep is afgelopen maand bezig geweest met het oefenen voor de wedstrijden. Aankomende maand gaan ze zelf hun oefeningen maken voor de onderlinge wedstrijd van half april.

Daarnaast zijn we bij de jongens bezig met het wisselen van lesdagen en trainers. Uiteraard proberen we dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Door trainster Naära

Sponsoring: Gouden kans?!

Wat is het toch heerlijk dat we weer met elkaar de zaal in mogen om lekker te gymmen en turnen en dat ook de wedstrijden, activiteiten en evenementen weer opgestart worden. Daar waren we toch wel echt aan toe met zijn allen.

Met deze ontwikkelingen doet zich ook een Gouden Kans voor en dat is ons Gouden (sponsor)pakket.
Doordat wij als VITA 2000 Baarn weer aanwezig zijn op de wedstijden, en ook zelf weer activiteiten en evenementen mogen organiseren, willen wij graag dat onze turn(st)ers, trainers en vrijwilligers er tiptop bij lopen.

Met de door onze hoofdsponsor, Hypotheek & Financiële Planning Baarn, gesponsorde trainingspakken lopen onze trainers (en sommige leden…) er al mooi bij, maar daarnaast zijn wij ook nog op zoek naar sponsoren voor nieuwe poloshirts en T-shirts.
Dit kan via ons Gouden sponsorpakket en dat zou zo maar eens een Gouden Kans kunnen zijn.
Niet alleen help je VITA 2000 mee richting een stukje verdere professionalisering van de vereniging, maar je krijgt zeker ook meer naamsbekendheid van jouw onderneming.

Het Gouden sponsorpakket bevat o.a.:
Logo op T-shirt/polo die trainers gebruiken en te koop is in webshop voor leden
Logo op roll-up banner, die bij de entree van de zaal staat en meegaat naar wedstrijden en evenementen georganiseerd door VITA 2000 Baarn
3x per jaar post op social media (Facebook, Instagram) met, indien gewenst, mogelijkheid tot aanleveren van eigen content
Vermelding op de aparte sponsorpagina op de website van VITA 2000 Baarn waarbij doorgelinkt wordt naar het desbetreffende bedrijf / de eigen website
Heb jij, of werk jij voor, een bedrijf voor wie dit een Gouden Kans is? Neem dan contact op met Harry Suik via voorzitter@vita2000.nl. We komen graag in contact met jou.

Snelheid is wel gewenst, want wij bieden deze Gouden Kans maar aan twee bedrijven aan.
Voor meer informatie over onze andere sponsorpakketten kan je ook een kijkje nemen op onze website.

Evenementen en vrijwilligers

We gaan op kamp!
Het was een beetje onzeker allemaal maar afgelopen week hebben we toch het besluit genomen om het VITA kamp in de komende meivakantie door te laten gaan. Op 2, 3 en 4 mei gaan we, hopelijk met zoveel mogelijk jongens en meiden (recreatie en selectie), naar een leuke locatie in Werkhoven. Een paar dagen boordevol gezelligheid, turnactiviteiten en meer. Deze week ontvangen jullie alle informatie en 29 maart organiseren we hiervoor een informatieavond. We doen hierbij alvast een beroep op ouders voor hulp, we kunnen diverse handjes gebruiken dus geef je snel op.

Safe the date
Noteer zaterdag 25 juni vast in de agenda voor de onderlinge wedstrijd. Altijd een mooie afsluiting van het VITA seizoen.

VITA kinderfeestjes succesvol
Wist je dat we ook kinderfeestjes organiseren bij VITA in de vorm van een gymfeestje of turnfeestje? Zowel voor leden als voor niet leden met als doel ledenwerving. We krijgen echt hele leuke reacties op deze activiteit. Op onze website kun je hierover alles lezen.

Grote Clubactie
Ook afgelopen jaar zijn er weer veel loten via de Grote Clubactie verkocht voor VITA. Met deze opbrengst kunnen we extra materialen aankopen. De top 3 lotenverkopers; Esmee, Pien en Yara ontvingen hiervoor hun zelf uitgekozen cadeautje. Wat een toppers!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een bijdrage leveren aan één of meerdere evenementen? Geef je op via evenementen@vita200.nl.

Facebook
Instagram