Nieuwsbrief

12-10-2021

VITA nieuws oktober 2021

WE ZIJN GESTART!

Beste ouders en leden, 

We zijn weer van start gegaan met een nieuw seizoen en daarmee delen wij ook graag het laatste nieuws met jullie! 

Vorig jaar kon het Cultureel Festival voor VITA helemaal niet doorgaan. Dit jaar was er een Cultureel Festival in aangepaste vorm middels een Open Deuren Route door Baarn. Bij iets nieuws is het altijd even spannend hoe dat uitpakt, maar wat was het leuk! We mochten deze dag zowel onze eigen leden als potentiële nieuwe leden ontvangen op ons ‘eigen’ terrein. Onder het genot van een hapje en drankje kon er gegymd en geturnd worden op echte gym- en turntoestellen. Er was een echt nijntje pleintje, een springkussen en je kon je zelfs laten schminken. En natuurlijk gingen de kinderen niet met lege handen naar huis!

Super leuk om zo met elkaar het nieuwe seizoen te mogen openen. Wij hopen enorm dat we een ‘normaal’ seizoen tegemoet gaan waarbij we elkaar steeds meer mogen ontmoeten op leuke activiteiten, evenementen en wedstrijden. 

Wij wensen jullie veel leesplezier met deze nieuwsbrief en tot snel! 

Met sportieve groet, 

Bestuur VITA 2000 Baarn 

Algemene Ledenvergadering en informatie avond

Op woensdag 10 november aanstaande zal onze Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in combinatie met een informatie avond voor iedere discipline. Zo komen jullie als ouder meer te weten over VITA 2000, de manier waarop onze lessen worden gegeven, clubkleding en wat de diverse mogelijkheden zijn aan activiteiten en wedstrijden.

Deze avond kan zowel fysiek als online bijgewoond worden. Tijdens deze avond wordt voldoende afstand bewaard, waardoor wij niet zullen werken met coronatoegangsbewijzen.

Tijdsindeling: volgt zo snel mogelijk
Locatie: Speeltuin Oosterkwartier (Dahliastraat 16, 3742 RL Baarn)

Wij hopen van ieder kind een ouder te mogen verwelkomen, live of online

Grote Clubactie 

Ook de Grote Clubactie is weer van start gegaan! Alle leden hebben een eigen verkoopboekje gekregen in de les met daarop een persoonlijke QR-code. Aan deze QR-code is een persoonlijke verkooppagina gekoppeld. Zo kan je, online, precies zien hoeveel loten je al verkocht hebt! Verkoop jij je loten liever via het verkoopboekje? Dat kan ook! Je kan dan, als je wil, op je eigen verkooppagina aangeven hoeveel lootjes je via het boekje al verkocht hebt. Uiteraard is er een leuke prijs voor degene die de meeste loten heeft verkocht van de hele club, maar verkoop jij nou de meeste loten van jouw groep dan kun je ook iets leuks verwachten.

Zet hem op allemaal en verkoop zoveel mogelijk lootjes! 
Hoe groter de opbrengst hoe meer nieuwe materialen we weer aan kunnen schaffen! 

Eerste Superlot verkocht! 

Bij de Grote Clubactie is het, naast het verkopen van de regulier lootjes, ook mogelijk om een Superlot te verkopen. Daarbij verkoop je 50 loten in een keer voor een bedrag van 150 euro. Maar liefst 80 procent van elk verkocht lot gaat naar onze vereniging.

Esmee wist het eerste Superlot te verkopen aan de Bruna in Baarn. Knap werk Esmee!

Heb jij ook een eigen onderneming en zou je graag wat extra’s willen doen voor de club koop dan ook een Superlot of kijk op onze website voor alle andere sponsormogelijkheden.

Nieuw! Nijntje gym 3+

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters bij VITA 2000 Baarn het nijntje Beweegdiploma halen! 

Wat is het nijntje Beweegdiploma?
Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Nijntjegym 3+
Naast de nijntjegym 2-4 jaar met ouder/verzorger, start VITA 2000 Baarn na de herfstvakantie met een groep nijntjegym 3+. Deze les is voor peuters vanaf 3 jaar zonder ouders. In de les gaan we met veel plezier aan de slag met de basisvormen van bewegen. We kunnen gericht oefenen en wat dieper ingaan op de lesstof. Daarnaast kunnen we al oefenen met de basisvormen van beweegdiploma 2.
De les is voor peuters die al hun beweegdiploma 1 hebben gehaald in de lessen nijntjegym met ouders/verzorgers en toe zijn aan een volgende stap. Ook peuters van 3 jaar die nog geen nijntjegym lessen hebben gevolgd kunnen hier instromen en hun beweegdiploma 1 halen.

Meedoen!
Nijntjegym 3+ is op maandag van 11.30-12.30 uur in de Driesprong. Er kunnen maximaal 8 kinderen meedoen. De les wordt gegeven door Marina van den Heuvel, trainer nijntje beweegdiploma, en een hulpouder. Dus eens in de 8 weken ben je als ouder aan de beurt om in de les te assisteren.
Aanmelden kan via onze website door op de proeflesbutton te klikken.

Trainingspak

Heb jij ons te gekke nieuwe trainingspak voor leden al gezien? Deze is te personaliseren met je eigen naam erop! Benieuwd hoe je deze aan kan schaffen? Neem dan een kijkje op onze website of loop eens binnen bij Sportze Baarn (Laanstraat 50a). 

Zomerfotowedstrijd

Hebben jullie al de winnaars van de zomerfotowedstrijd gespot op onze socials? Vida, Myrthe en Tessa mochten een heerlijke prijs in ontvangst nemen voor hun prachtige zomerfoto. Zij kunnen straks genieten van lekkere zelfgebakken chocolate chip gelukskoekjes.

Geslaagden EHBO

Super trots is VITA dat zij dit seizoen maar liefst over 14 gediplomeerde EHBO-ers mag beschikken. Fijn om te hebben, maar hopelijk hoeven we hier in de praktijk zo min mogelijk gebruik van te maken.

Op zoek naar een handige papa

Vorig seizoen hebben wij onze brugleggers vervangen voor nieuwe. Daar zijn wij heel blij mee! De oude leggers willen wij graag op een andere manier gebruiken. Daarvoor zijn wij op zoek naar een handige papa (of misschien wel mama?) die twee van onze brugleggers (afbeelding links) zou kunnen vermaken naar de bruglegger op de afbeelding rechts. Helaas niet heel goed zichtbaar, maar het idee is dat de bruglegger aan beide kanten van een steuntje wordt voorzien zodat de legger op de grond gezet kan worden en we er mooie methodische oefeningen mee kunnen doen.

Lijkt dit klusje jou wat? Neem dan contact op met onze hoofdtrainster Mariëlle via marielle@vita2000.nl. 

Herfstvakantie

Van maandag 18 tot en met zondag 24 oktober is het herfstvakantie. Dan zijn er geen trainingen. Dit met uitzondering van de afdeling selectie meisjes. Zij worden apart geïnformeerd over de trainingsmogelijkheden. 

Alvast een fijne vakantie gewenst!

Facebook
Instagram