Nieuwsbrief

16-07-2021

VITA nieuws juli 2021

Zomer!

Beste ouders en leden, 

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van weer een bijzonder en bewogen seizoen. We beginnen deze laatste nieuwsbrief net even anders dan dat jullie gewend zijn. Het is dit keer mijn beurt om mij even voor te stellen. Voor de meesten ben ik geen onbekend gezicht (meer). Ik ben Mariëlle van Maurik en al heel wat jaartjes actief bij VITA 2000. Ik ben ooit zelf begonnen als turnster en van daaruit eerst gaan assisteren en vervolgens mijn eigen lessen gaan geven. Van peutergym, tot recreatie en uiteindelijk selectie. Alle groepen heb ik wel onder mijn hoede gehad. Turnen is een grote passie van mij wat ervoor gezorgd heeft dat ik zelfs mijn lesgeefbevoegdheid voor in de topsport heb weten te behalen. Daarin heb ik ook een tijdje lesgegeven, in combinatie met VITA. Gebleken is dat mijn hart en ziel echt bij VITA ligt en daarom heb ik dan ook de keuze gemaakt om te stoppen in de topsport. Nu werk ik parttime als Relatiemanager Kinderen en Tosporters bij Spieren voor Spieren. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit in combinatie met mijn werkzaamheden binnen VITA is top! Naast dat ik de selectiegroepen binnen VITA lesgeef, zit ik ook in het bestuur als Technisch Coördinator en mag ik mijzelf hoofdtrainster van deze mooie vereniging noemen. Twee super leuke functies! Ik ben dan ook altijd bezig te kijken hoe we met elkaar in beweging kunnen zijn en blijven dusdanig dat uit eenieder van ons het beste gehaald wordt op een manier die bij hem/haar past. Dit geldt zowel voor onze turnende en gymmende leden als voor onze trainers en vrijwilligers. Het afgelopen jaar heeft meer dan ooit laten zien wat voor een toffe club VITA is en waarom hetgeen dat ik doe mij zo gelukkig maakt. De ideeën en initiatieven die ontstonden werden verenigingsbreed gedragen en iedereen deed mee en steunde en supporte ons. Daar wil ik jullie als turn(st)ers, peuters, ouders, vrijwilligers, trainers en bestuur enorm voor bedanken! Zonder jullie hadden we er niet zo’n te gek jaar van kunnen maken. Dankzij jullie mag ook ik elke dag nog steeds groeien en bovenal genieten van deze toch wel ontzettend mooie sport. Nogmaals een speciaal dankjewel richting alle selectieouders die mij tijdens de seizoensafsluiting van de selectie onwijs in het zonnetje hebben gezet! Super tof!!  

Ik wens jullie een hele fijne zomer toe en vooral nog even veel leesplezier met deze laatste nieuwsbrief! 

Sportieve groetjes en vooral ook heel veel liefs, 

Mariëlle

Zomerfotowedstrijd

Ook dit jaar kan je weer meedoen met de zomerfotowedstrijd van VITA 2000! 

Het idee is als volgt: fotografeer jezelf in turnhouding in zomervakantiesfeer. Dit kan zijn op de vakantie, in het bosbad, in het zwembad in je tuin of iets anders zomers. 
Alle foto’s komen op onze Facebookpagina, Instagram en op onze website. 
Voor de leukste zomerfoto is er een mooie prijs!
 
Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen en aan het begin van het nieuwe seizoen meteen al kans te maken op een leuke prijs? Stuur je foto dan vooral op naar marielle@vita2000.nl of via WhatsApp naar 0623172352.
 
Dit kan tot uiterlijk 5 september 2021. 
 
De winnaar wordt medio september bekend gemaakt in de les en op onze Facebookpagina, Instagram en website.
 
Wij kijken uit naar alle leuke foto’s en wensen jullie alvast veel plezier bij het maken hiervan!

Algemene Ledenvergadering en informatie avond

Onze Algemene Ledenvergadering moesten wij ook dit seizoen uitstellen vanwege alle geldende corona maatregelen. Ons streven is om deze begin van het komende seizoen (september / begin oktober) plaats te laten vinden in combinatie met een informatie avond voor iedere discipline. Zo komen jullie als ouder meer te weten over VITA 2000, de manier waarop onze lessen worden gegeven en wat de diverse mogelijkheden zijn aan activiteiten en wedstrijden. 

Wij hopen deze avond op een passende manier in te kunnen richten zodat wij jullie hier allemaal kunnen verwelkomen. Zodra hierover meer informatie bekend is, laten wij jullie dit uiteraard weten. 

Hopelijk tot dan! 

Cultureel Festival

VITA 2000 doet jaarlijks mee aan het Cultureel Festival. Normaal gesproken geven wij dan altijd schitterende demonstraties en zijn we de hele dag met onze airtrack te vinden in de Pekingtuin. Helaas ging dit evenement vorig jaar, vanwege corona, niet door voor sportverenigingen. Dit jaar heeft het Cultureel Festival wat leuks bedacht zodat wij ons als sportvereniging toch ook weer op de kaart kunnen zetten!

Op zaterdag 4 september vindt het Cultureel Festival plaats op onze eigen locatie bij de gymzaal van de Waldheim-mavo (Torenlaan 81 in Baarn). In verschillende blokken kan iedereen langskomen om te ervaren wat peutergym/turnen nou precies is en wie VITA 2000 is. Dit evenement is niet alleen voor kinderen van buiten de vereniging, maar juist ook voor onze eigen leden. Er verschijnt nog een leuke flyer, maar noteer voor nu alvast de datum met een van onderstaande tijden in de agenda en mobiliseer vast vriendjes en vriendinnetjes om met jou mee te gaan 

Wie wil nou niet komen gymmen/turnen bij dé Club van het Jaar van de provincie Utrecht?!

Peutergym
09.30 – 11.00 uur 

Turnen voor alle kinderen uit groep 1 t/m 4 van de basisschool 
11.15 – 12.45 uur 

Turnen voor alle kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool 
13.00 – 14.30 uur 

Turnen voor alle kinderen boven de 12 jaar 
14.45 – 16.15 uur 

Geslaagden!

Wat is VITA trots op haar trainers! Mica van der Wardt en Rosa de Graaf mochten met succes hun middelbare school carrière afsluiten. Tamar Groenesteijn wist met succes af te studeren in haar opleiding architectuur en Juna Mattheij mocht haar Leider 3 diploma in ontvangst nemen. Iets waar VITA komend seizoen enorm de vruchten van zal plukken, want zij gaat zich in grote mate bezighouden met de recreatie meisjes afdeling binnen onze vereniging. 

Gefeliciteerd toppers!  

Flessen inzamelen voor VITA 2000

Heb jij onze flyer al zien hangen in supermarkt de Coop aan de Hoofdstraat in Baarn? Daar kan je namelijk tot en met september je lege flessen inleveren en vervolgens het statiegeld doneren aan VITA 2000. Lever dus vooral komende periode daar je lege flessen in en wie weet kunnen we nog meer leuke nieuwe (turn)materialen aanschaffen!

Facebook
Instagram