Nieuwsbrief

02-04-2021

VITA nieuws april 2021

Beste ouders en leden, 

Alweer een nieuwe nieuwsbrief met leuk VITA nieuws, want ondanks dat binnen sporten nog steeds niet mogelijk is, blijft VITA 2000 wel in beweging. Wij nemen jullie daar dan ook graag weer in mee. 

Dit weekend zijn er even geen lessen. Wij wensen jullie dan ook een heel gezellig Paasweekend en veel leesplezier met deze nieuwsbrief! 

Met sportieve groet, 

Het bestuur van VITA 2000 Baarn 

Harry Suik – Voorzitter
Stevelina Overeem – Penningmeester
Marike Schothorst en Scarlet Grootveld – Secretaris 
Jetteke Hofman – Evenementen en vrijwilligers
Sandra van Surksum – Algemeen bestuurslid recreatie 
Mariëlle van Maurik – Technisch Coördinator 

Buitensportinstuif

VITA 2000 Baarn organiseert een te gekke instuif om in deze gekke periode ook andere kinderen kennis te laten maken met de turnsport. Uiteraard is deze instuif ook voor onze huidige leden. Kom ook, neem vooral iemand mee en maak samen plezier! Lees alle informatie gauw hieronder. 

Facebookgroep VITA 2000

Ben jij al bekend met de Facebookgroep van VITA 2000? Dat is een groep voor onze leden, ouders en verzorgers van onze leden en uiteraard ook voor oud-leden waar turnkleding verkocht maar ook gekocht kan worden. Heb jij nog een turnpakje thuis liggen waar niks meer mee gedaan word? Dan kan jij iemand anders daar weer blij mee maken en zo ontvang je er ook nog een mooi bedrag voor! Ook als je geen pakje hebt om te verkopen, word dan ook lid van de groep! Zo loop je bijvoorbeeld een mooi turnpakje voor een mooie prijs niet mis.

Doordat de (besloten) koop-/verkoopgroep alleen bedoeld is voor mensen die verbonden zijn aan VITA 2000 zullen er alleen artikelen aangeboden worden uit Baarn en omstreken. Ook zorgt dat ervoor dat er veelal clubkleding op komt te staan van onze vereniging.

Wij hopen dat jullie allen veel plezier beleven aan de koop en verkoop van (tweedehands) turnkleding. Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met de kledingcommissie van VITA 2000 door een mail te sturen naar kleding@vita2000.nl

Je kan je aanmelden hier aanmelden voor de Facebookgroep.

Jeugdhonk ook voor meiden!

In samenwerking met Nationaal Bureau Sport Stimulering zullen er de komende periode ook te gekke activiteiten voor meiden vanaf 12 jaar georganiseerd gaan worden. Op maandag 12 april staat de eerste activiteit op de agenda; een super leuke fototocht. De meiden moeten de locaties zoeken waar de desbetreffende foto gemaakt is en op sommigen plekken opdrachten doen. Er is ook een bom in het spel! Door opdrachten goed uit te voeren verdien je hints om deze bom te ontmantelen. Lukt het de meiden om op tijd het raadsel te ontcijferen en de bom te ontmantelen?

De fototocht wordt mogelijk gemaakt door het Jeugdhonk van Baarn. Bij het Jeugdhonk is er iedere maand geld beschikbaar om vette dingen te organiseren voor jou en je vriendinnen! Twee per week kan je komen chillen en kletsen met anderen en één keer in de maand worden speciale activiteiten georganiseerd zoals een bakavond, filmavond, mountainbiken, bubbelvoetbal en natuurlijk een feestje!

Ben je benieuwd wat er nog meer gedaan wordt bij het Jeugdhonk? Kijk dan op Instagram @JeugdhonkBaarn of kom langs!

Aanmelden voor de fototocht kan bij Mariëlle via mail of WhatsApp.
Tijd is van 16.30 – 17.30 uur. Verdere informatie volgt nog. 

Namens Lianne van het Jeugdhonk Baarn.

Training voor trainers

Ook onze trainers missen in deze periode elkaar, de zaal en het lesgeven enorm. Daarom werd er zaterdag 20 maart voor het trainersteam van VITA wat leuks georganiseerd namelijk een turntraining voor trainers. En waar kan je nou beter les van krijgen dan van je eigen turnsters?! Selectieturnsters Myla, Yasmin, Noa en Tessa wisten een echte turntraining van niveau neer te zetten. Naast dat het super leuk en gezellig was, was het stiekem ook best een zware en lastige training. Voor onze trainers was het een ervaring om weer een beetje te mogen proeven aan hetgeen dat zij allemaal aan de turn(st)ers van VITA vragen, vaak meerdere malen per week.. Dank lieve Myla, Yasmin, Noa en Tessa voor jullie inzet en enthousiasme! 

Even voorstellen

In de categorie ‘even voorstellen’ is het deze nieuwsbrief de beurt aan Mica en Nora.

Mica van der Wardt
Hoi, ik ben Mica van der Wardt en ik geef binnen VITA 2000 vooral les bij de jongens! Ik geef soms les bij de meiden, maar vaker bij de jongens. In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met mijn vrienden en ben ik ook bezig voor school. Zelf turn ik ook! Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van het trainersteam van VITA 2000 want het is er altijd gezellig en je bent altijd actief bezig!

Nora Kwakman
Hallo ik ben Nora Kwakman en ik ben 16 jaar oud. Ik zit in 4 HAVO op het Baarnsch lyceum. Ik turn nu al bijna vier jaar in de recreatie 12+ groep bij VITA 2000 met veel plezier! Ook heb ik het erg naar mijn zin met het assisteren! Ik assisteer nu al drie jaar bij VITA 2000 en dit doe ik bij de recreatie meisjes groepen en bij de jongere selectie meiden. In december van 2020 heb ik mijn Assistent Leider 2 diploma gehaald en daar ben ik heel blij mee! Ik hoop het assisteren nog zeker een paar jaar te kunnen doen!

Facebook
Instagram